EmSDM tuotantolaitosten olosuhteiden optimointiin

EmSDM on anturiteknologiaan perustuva älykäs tuote, joka on kehitetty vaativien tuotantolaitosten olosuhteiden mittaukseen ja optimointiin.

Langaton dataa keräävä ratkaisu varmistaa tehokkaan tuotannon vakioimalla tuotanto-olosuhteet ja mahdollistaa nopean reagoinnin niiden muutoksiin.

EmSDM tuottaa langattomien antureiden avulla paikallisesti tietoa vallitsevista tuotanto-olosuhteista. Antureiden lähelle asennettu tukiasema lähettää tiedon pilvipalveluun, josta se välittyy reaaliaikaisesti sekä mobiilisovellukseen kenttähenkilöstön seurattavaksi että alustalle jatkoanalysointia varten.

Miksi EmSDM?

EmSDM tarjoaa luotettavan ja reaaliaikaisen näkymän tuotanto-olosuhteista, kuten lämpötiloista. Tämän ansiosta tuotanto-olosuhteet voidaan optimoida ja varmistaa tuotannon tehokkuus ja laatu. Palvelun avulla muuttuviin tuotanto-olosuhteisiin voidaan reagoida nopeasti.
Käyttöönotto on helppoa ja nopeaa. Palvelu on yksinkertainen, mutta ammattimainen ja soveltuu monipuolisesti erilaisiin käyttökohteisiin ja tilanteisiin.

Ota yhteyttä!

Matti Karhu
Johtaja
Global sales
Joonas Koivuniemi
Head of Enersense Digital
Kimmo Saarela
Johtaja
IoT Solutions and Digital Applications
Otto Norokorpi
Johtaja
Digital Business Delivery