Lehdistötiedote|12.6.2020

RMC ja Enersense solmivat uusia sopimuksia Tallink MyStar -projektissa – suora työllisyysvaikutus yli 100 henkilötyövuotta

Enersense International Oyj:n tytäryhtiö Enersense Works Oy ja Rauma Marine Construction (RMC) ovat tehneet uusia sopimuksia koskien Tallink MyStar -projektia. Uusien sopimusten myötä Enersense Works osallistuu Rauman telakalla useaan eri tuotantovaiheeseen valmistaen teräsesivalmisteita, rungon koontia sekä putkisto- ja teräsvarusteiden esivalmistusta ja asennusta.

Nyt sovittu uusi kokonaisuus on Enersense Works Oy:lle merkittävä. Kokonaisuuden suora työllisyysvaikutus on yli 100 henkilötyövuotta, jonka myötä yhtiö tulee palkkaamaan sekä suoraan yhtiöön että verkostoidensa kautta uusia työntekijöitä sekä toimihenkilötehtäviin että suorittavan työn tehtäviin.

”Kasvanut kokonaisuus on erinomainen osoitus henkilöstömme hyvin tehdystä työstä ja kyvystämme tarjota monipuolista projektiosaamista asiakkaillemme”, kertoo Enersense Works Oy:n toimitusjohtaja Jaakko Leivo. ”Olemme panostaneet merkittävästi meriteollisuuteen ja uudet sopimukset tukevat niin kasvustrategiaamme kuin strategiaamme toteuttaa kokonaisvaltaisia työkokonaisuuksia.”

Enersense International Oyj tiedotti 24.10.2019 paluustaan Rauman telakalle, kun sen korkealaatuisiin terästöihin erikoistunut tytäryhtiö Enersense Works Oy ja kotimaisesti omistettu laivanrakennusyhtiö Rauma Marine Constructions sopivat putki- ja teräsvarustelutyöprojektista.

”Yhteistyö RMC:n kanssa on toiminut erinomaisesti aikaisemmissa projekteissa sekä käynnissä olevassa Wasa Linessa. Kiitämme RMC:tä tästä mahdollisuudesta ja olemme kiitollisia ja ylpeitä, että saamme olla osa RMC:n toimittajaverkostoa sekä päässeet mukaan myös RMC:n strategiseen työryhmään”, Leivo kertoo.

”Olemme erittäin iloisia voidessamme kertoa tärkeän kumppanimme, Enersensen, kanssa solmimastamme uudesta sopimuksesta. Enersensellä on tämän sopimuksen myötä entistäkin merkittävämpi rooli RMC:n laivanrakentamisessa, ja toteutamme nyt vahvasti yhdessä strategiamme mukaista kasvupolkua”, kertoo RMC:n toimitusjohtaja Jyrki Heinimaa.

Lisätiedot:

Jaakko Leivo, toimitusjohtaja, Enersense Works Oy Puhelin: +358 400 794 543 Sähköposti: jaakko.leivo@enersense.com

Jussi Holopainen, toimitusjohtaja, Enersense International Oyj Puhelin: +358 44 517 4543 Sähköposti: jussi.holopainen@enersense.com

Laura Virtanen, Rauma Marine Constructions Puhelin: +358 50 528 0068 Sähköposti: laura.virtanen@rmcfinland.fi

Rauma Marine Constructions (RMC) on kesällä 2014 perustettu raumalainen, kokonaan suomalaisessa omistuksessa oleva laivanrakennusyhtiö. RMC on erikoistunut matkustaja-autolauttojen, monitoimimurtajien ja puolustusvoimien alusten rakentamiseen ja huoltoon. Lisätietoja osoitteesta www.rmcfinland.fi.

Jaa