Henkilöstöjohtaja

Hae paikkaa
Alue: Suomi
(julkaistu: 1.07.2021)

Enersense International Oyj on päästöttömien energiaratkaisujen toteuttaja, joka on vahvasti mukana tukemassa vallitsevaa energiamurrosta ja mahdollistamassa päästötöntä yhteiskuntaa. Enersense-konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli noin 144 miljoonaa euroa. Vuonna 2020 yhdistyneen Enersense-Empower-konsernin pro forma -liikevaihto vuonna 2020 oli noin 241 miljoonaa euroa. Yhtiö työllistää yhteensä noin 2 400 henkilöä, ja se toimii Suomessa ja kansainvälisesti noin 40 maassa. Enersensen osake noteerataan Nasdaq Helsingissä (ESENSE). Yhtiön verkkosivut löytyvät osoitteesta www.enersense.com.

Haemme nyt yritykseemme Henkilöstöjohtajaa. 

Haemme Henkilöstöjohtajaa, joka tukee Enersensen liiketoimintatavoitteiden saavuttamista ja varmistaa omalta osaltaan yhtiön HR- strategian ja -politiikkojen jalkauttamisen konsernissa sekä vastuualueensa normien, sopimusten ja vaatimusten noudattamisen.

Henkilöstöjohtaja vastaa Enersense-konsernin henkilöstöasioista ja HR-organisaation toiminnasta. Hän on konsernin johtoryhmän jäsen ja raportoi tehtävässään Enersensen toimitusjohtajalle. Toimipisteesi voi sijaita esimerkiksi Helsingissä, Tampereella, Oulussa tai Porissa, tai muissa toimipisteissämme Suomessa.

Työtehtävät ja vastuualueet:

 • Tuot henkilöstöjohtamiseen systematiikkaa ja näkemystä, jonka tavoitteena on tulevaisuuden tahtotilan varmistaminen sekä henkilöstön hyvinvoinnin lisääntyminen.
 • Varmistat, että henkilöstöstrategia kattaa kaikki työsuhteen elinkaaren vaiheet, ja että strategia tukee saumattomasti liiketoiminnan tarpeita.
 • Olet muutoksen johtaja, jolla on systemaattinen tapa toimia. Toimit liiketoiminnan kumppanina luomalla tehokkaat suorituksen, osaamisen ja johtamisen mallit.
 • Vastaat myös konsernin yhteistoiminnasta henkilöstöedustajien kanssa.
 • Hyvän yhteistyön ja jatkuvan parantamisen kulttuurin rakentaminen sekä parhaiden käytäntöjen jakaminen konsernin sisällä on yksi keskeisimmistä henkilöstösjohtajan tehtävistä.

Odotukset:

 • Odotamme valittavalta henkilöltä hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja.
 • Osaat toimia muutosten keskellä ja pystyt ohjaamaan toimintaa sekä strategisesti että operatiivisesti.
 • Olet rohkea toimeenpanija, kiinnostunut kehittämään toimintaa sekä innostunut löytämään uusia ratkaisuja.
 • Odotamme sinulta vähintään 10-15 vuoden kokemusta strategisesta HR:stä, laajaa liiketoimintaosaamista sekä vaikuttamis- ja päätöksentekokykyä.
 • Tunnet keskeiset HR-prosessit hyvin; mm. työsuhdeasiat, erilaiset palkitsemiskäytännöt ja suorituksen johtamisen.
 • Osaamisen johtamiseen ja henkilöstön kehittämiseen sekä työkykyjohtamiseen liittyvät prosessit ovat sinulle niinikään tuttuja.
 • Lisäksi olet johtanut tiimejä ja olet innostava ja osallistava esimies.
 • Olet myös taitava viestijä ja viestit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, niin suullisesti kuin kirjallisestikin
 • Aikaisempi kokemus pörssiyhtiöstä, integraatioista ja/tai yrityskaupoista on hakijalle etu.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja merkityksellisen tehtäväkentän kansainvälistyvässä pörssiyhtiössä, jossa pääset vaikuttamaan Enersensen kehitykseen.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa: https://enersense.com/fi/tyopaikka/henkilostojohtaja-3088/

Haethan työtehtävää heti sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Terhi Uusimäki, Talent Acquisition Specialist, +358 40 569 5300, terhi.uusimaki@enersense.com

Jaa