Avoin työpaikkaKoestaja (kesätyö)

Hae paikkaa
Alue: Tampere, Seinäjoki, Pori, Finland
(julkaistu: 17.01.2023)

Tule joukkoomme kehittymään ja onnistumaan kesällä 2023!

Haemme ensi kesäksi avustavaa koestajaa Isojoella sijaitsevalle sähköasematyömaalle. Meillä olet arvostettu osaaja ja pääset työskentelemään monipuolisten ja mielekkäiden työtehtävien parissa osana rentoa työporukkaamme. Lupaamme tarjota sinulle mukavan työympäristön, jossa sinua kohdellaan tasavertaisena työntekijänä. Enersense-matkallesi tueksesi saat kannustavat, avuliaat ja osaavat kollegat.

Enersense on rohkea joukko teollisuus-, energia-, rakennus- ja tietoliikennealan ammattilaisia, joiden visiona on rakentaa kestävää ja puhdasta tulevaisuutta. Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Power-liiketoimintaan, jossa autamme asiakkaitamme toteuttamaan energiamurrosta energiasektorin koko elinkaaren kattavilla palveluilla. Näihin kuuluvat voimansiirtoverkkojen ja sähköasemien sekä tuulivoimapuistojen suunnittelu, rakentaminen ja kunnossapito. Lisäksi liiketoiminta toimittaa ratkaisuja sähköisen liikenteen latausjärjestelmiin sekä sähkön varastointiin.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2023 -kampanjassa.

Tehtävänkuvaus:

 • Koestajan tehtävässä osallistut 400/110kV sähköasemaprojektiin
 • Työskentelet sähköaseman suojaus- ja ohjausjärjestelmän parissa käyttäen monipuolisia ohjelmistoja ja toisiokoestuslaitteita
 • Työskentelet osana tiimiä, jonka tehtävänä on varmistaa sähköaseman turvallinen ja onnistunut käyttöönotto
 • Hyvin suoriutuessa tehtävästä on mahdollisuus työllistyä vakituiseen työsuhteeseen
 • Tehtävä antaa erinomaiset valmiudet myös esimerkiksi suunnittelijan, automaatioasiantuntijan, tai projekti-insinöörin työtehtäviin

Toivomme sinulta:

 • Sähkö- tai automaatiotekniikan koulutusta / opiskelua (AMK / DI)
 • Matkustusvalmiutta ja halua tehdä pääsääntöisesti matkatyötä
 • Kykyä vastuulliseen työskentelyyn sekä yksin että tiimissä
 • Hyvät IT-valmiudet ja kykyä omaksua erilaisten ohjelmistojen ja mittalaitteiden käyttö

Tehtävässä menestymistä edesauttaa: 

 • Halu oppia ja kiinnostus sähköteknisiin järjestelmiin
 • Halu työskennellä työmaalla projektiluontoisessa työssä
 • Rohkeutta tarttua vaativampaankin haasteeseen

Otatko haasteen vastaan?

Hae meille kesätyöhön, jossa pääset kehittymään työskentelemällä mukavien ja haastavien työtehtävien parissa osana tsemppaavaa työyhteisöä! Tehtävässä on mahdollisuus aloittaa jo maaliskuun aikana.

Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Koestuspäällikkö Tuomas Kekki, puh. +358 40 641 7617.

Enersense International Oyj on päästöttömien energiaratkaisujen toteuttaja, joka on vahvasti mukana tukemassa vallitsevaa energiamurrosta ja mahdollistamassa päästötöntä yhteiskuntaa. Enersense-konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli noin 239 miljoonaa euroa. Yhtiö työllistää yhteensä noin 2 000 henkilöä, ja se toimii Suomessa ja kansainvälisesti noin 40 maassa. Enersensen osake noteerataan Nasdaq Helsingissä (ESENSE). Yhtiön verkkosivut löytyvät osoitteesta www.enersense.fi.

#summerjobs

Jaa