Koneasentaja/hitsaaja ja koneasentaja, Hamina

Hae paikkaa
Alue: Hamina, Suomi
Hae viimeistään: 9.06.2021 (julkaistu: 19.05.2021)

Tule mukaan Enersensen rohkeiden ammattilaisten joukkoon! Haemme nyt koneasentaja/ hitsaajaa sekä koneasentajaa Haminaan.

Meillä Enersensessä pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää.

Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Smart Industry -liiketoimintaan, jossa autamme asiakkaitamme heidän tuotantolaitostensa käyttövarmuuden parantamisessa ja kunnossapidon tehostamisessa. Kehitämme digitaalisia ratkaisuja tuottavuuden parantamiseen, vastaamme asiakkaidensa tuotantolaitosten kokonaiskunnossapidosta ja käyttövarmuudesta sekä tuotamme resurssi- ja urakointipalveluita ja alihankintaketjun hallintapalveluita kotimaisten ja kansainvälisten teollisuushankkeiden tarpeisiin.

Tehtävänkuvaus

Enersensen aluepalvelujen liikkuvan palvelun koneasentaja/ hitsaajan ja koneasentajan tehtävissä työskentelet paljon asiakasrajapinnassa. Tehtäviin kuuluu kiinteä yhteistyö asiakkaan kanssa. Sinulle voi olla karttunut jo pidempi kokemus asennustehtävistä, mutta etsimme myös uransa alkuvaiheessa olevia osaajia. Työt ovat pääasiassa matkatyötä eri puolella Suomea.

Toivomme sinulta:

  • tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta
  • kykyä itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn
  • halukkuutta matkatyöhön
  • hitsaustaitoa (puikko, Mig, Tig), hitsausluokkia emme edellytä.

Tehtävässä luetaan eduksi:

  • olet joustava ja yhteistyökykyinen
  • tulet auttavasti toimeen tietotekniikan kanssa
  • kielitaito, lähinnä englanti
  • koet yrityksemme arvot omaksesi.

Otatko haasteen vastaan?

Tule luomaan kanssamme parhaita asiakaskokemuksia! 

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 9.6.2021 mennessä osoitteessa https://enersense.fi/avoimet-tyopaikat/

Lisätietoja tehtävästä antaa Yksikön päällikkö Jarno Frimodig, puh. +358 40 641 7034, jarno.frimodig@empower.fi.

Enersense on puhtaasti kotimainen, kansainvälisesti toimiva, päästöttömän yhteiskunnan toteuttaja. Mahdollistamme monipuolisilla palveluillamme pohjoismaisten ja kansainvälisten teollisuus-, 

energia-, tietoliikenne- ja rakennusalan yhtiöiden menestymisen. Välitämme osaamista, tarjoamme kestäviä ratkaisuja ja varmistamme laadukkaan lopputuloksen asiakkaidemme eri mittaisiin projekteihin. Kestävämpää ja puhtaampaa tulevaisuutta rakentamassa meillä työskentelee 2400 enersenseläistä ja olemme operoineet noin 40 eri maassa. Vuoden 2019 pro forma liikevaihtomme oli 242 M€. Enersensen osake on listattu Helsingin pörssin First North –markkinapaikalle. www.enersense.com 

Jaa