Mobiiliasentaja, Pirkkala

Hae paikkaa
Alue: Pirkkala, Suomi
Hae viimeistään: 4.07.2021 (julkaistu: 21.06.2021)

Tule mukaan Enersensen rohkeiden ammattilaisten joukkoon! Haemme nyt työntekijää tietoliikenneasentajan tehtävään Pirkkalaan.

Meillä Enersensessä olet arvostettu osaaja ja pääset työskentelemään monipuolisten ja mielekkäiden työtehtävien parissa osana rentoa työporukkaamme. Lupaamme tarjota sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme juuri sen tekevän työnteosta mukavaa, kehittävää ja palkitsevaa. Enersense-matkallesi tueksesi saat kannustavat, avuliaat ja osaavat kollegat. Voit olla joko alan ammattilainen tai aloitteleva uusi osaaja.

Enersense on rohkea joukko teollisuus-, energia-, rakennus- ja tietoliikennealan ammattilaisia, joiden visiona on rakentaa kestävää ja puhdasta tulevaisuutta. Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Connectivity-liiketoimintaan, jossa autamme asiakkaitamme toimittamaan mobiiliverkon ja kiinteän verkon palveluita sekä varmistamaan niiden toimivuuden. Olemme mukana tietoliikenneverkkojen kaikissa elinkaaren vaiheissa vastaten kiinteiden ja langattomien tietoliikenneverkkojen suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta.

Tehtävänkuvaus

Työtehtäviisi kuuluu pääasiallisesti mobiiliverkon ja kiinteän verkon asennus-, ylläpito- ja korjaustehtävät.

Tällä hetkellä työtä tehdään pääsääntöisesti Pirkanmaan alueella, mutta projekteja voi olla ajoittain myös kauempana. 

Toivomme sinulta: 

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta (tietoliikenne- tai sähköasentaja tai vastaava)
  • aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
  • mahdollisuus mastossa työskentelyyn (suoritettava mastopätevyys)
  • matkustusvalmiutta ja joustavuutta työajoissa
  • vähintään B-ajokorttia.

Tehtävässä menestymistä edesauttaa: 

  • halu oppia ja kehittyä
  • asiakaslähtöisyys
  • oma-aloitteisuus 
  • hyvä suomen ja englannin kielen taito
  • koet yrityksemme arvot omaksesi.

Otatko haasteen vastaan?

Tule luomaan kanssamme parhaita asiakaskokemuksia! 

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 4.7. mennessä osoitteessa https://enersense.fi/avoimet-tyopaikat/

Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Homi p. 044 425 4730. 

Enersense on puhtaasti kotimainen, kansainvälisesti toimiva, päästöttömän yhteiskunnan toteuttaja. Mahdollistamme monipuolisilla palveluillamme pohjoismaisten ja kansainvälisten teollisuus-, energia-, tietoliikenne- ja rakennusalan yhtiöiden menestymisen. Välitämme osaamista, tarjoamme kestäviä ratkaisuja ja varmistamme laadukkaan lopputuloksen asiakkaidemme eri mittaisiin projekteihin. Kestävämpää ja puhtaampaa tulevaisuutta rakentamassa meillä työskentelee 2400 enersenseläistä ja olemme operoineet noin 40 eri maassa. Vuoden 2019 pro forma liikevaihtomme oli 242 M€. Enersensen osake on listattu Helsingin pörssin Nasdaq –markkinapaikalle. www.enersense.com

Jaa