Projektinhoitaja, Inkeroinen

Hae paikkaa
Alue: Inkeroinen, Suomi
Hae viimeistään: 23.07.2021 (julkaistu: 1.07.2021)

Tule mukaan Enersensen rohkeiden ammattilaisten joukkoon! Haemme nyt toimihenkilöä projektinhoitajan tehtävään Inkeroisiin.

Meillä Enersensessä pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää.

Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Smart Industry -liiketoimintaan, jossa autamme asiakkaitamme heidän tuotantolaitostensa käyttövarmuuden parantamisessa ja kunnossapidon tehostamisessa. Kehitämme digitaalisia ratkaisuja tuottavuuden parantamiseen, vastaamme asiakkaidensa tuotantolaitosten kokonaiskunnossapidosta ja käyttövarmuudesta sekä tuotamme resurssi- ja urakointipalveluita ja alihankintaketjun hallintapalveluita kotimaisten ja kansainvälisten teollisuushankkeiden tarpeisiin.

Tehtävänkuvaus

Projektinhoitajan-tehtävässä osallistut erilaisten projektien suunnitteluun, hoitamiseen ja asennusvalvontaan. Tehtävään liittyy myös dokumenttien ylläpitoa, kunnossapidon suunnittelua ja työnjohtoa.

Tehtävässä työskentelet metsäteollisuuden projektien parissa. Tehtävässä toimitaan asiakkaan ja muiden projektinhoitajien kanssa hyvin läheisessä yhteistyössä.

Toivomme sinulta: 

  • konetekniikan Insinöörin tutkintoa tai muuten hankittuja vastaavia taitoja
  • prosessiteollisuuden projektoinnin tai kunnossapidon tuntemista
  • eduksi katsotaan painelaitteisiin liittyvä osaaminen.

Tehtävässä menestymistä edesauttaa:

  • kyky ja halu itsenäiseen työskentelyyn
  • hyvät vuorovaikutustaidot
  • halu kehittyä tehtävässä.

Otatko haasteen vastaan?

Tule luomaan kanssamme parhaita asiakaskokemuksia! 

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 23.7.2021 mennessä osoitteessa https://enersense.fi/avoimet-tyopaikat/

Lisätietoja tehtävästä antaa tulosyksikön päällikkö Matti Saarainen, puh. +358 40 8493591.

Enersense on puhtaasti kotimainen, kansainvälisesti toimiva, päästöttömän yhteiskunnan toteuttaja. Mahdollistamme monipuolisilla palveluillamme pohjoismaisten ja kansainvälisten teollisuus-, 

energia-, tietoliikenne- ja rakennusalan yhtiöiden menestymisen. Välitämme osaamista, tarjoamme kestäviä ratkaisuja ja varmistamme laadukkaan lopputuloksen asiakkaidemme eri mittaisiin projekteihin. Kestävämpää ja puhtaampaa tulevaisuutta rakentamassa meillä työskentelee 2 200 enersenseläistä ja operoimme noin 40 maassa. Vuoden 2020 pro forma liikevaihtomme oli noin 241 miljoonaa euroa. Enersensen osake noteerataan Nasdaq Helsingissä (ESENSE).www.enersense.com

Jaa