Suunnittelija, Helsinki

Hae paikkaa
Alue: Helsinki, Suomi
Hae viimeistään: 15.08.2021 (julkaistu: 19.07.2021)

Suunnittelija

Tule mukaan Enersensen rohkeiden ammattilaisten joukkoon! Haemme nyt työntekijää suunnittelijan tehtävään Helsinkiin.

Meillä Enersensessä pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää.

Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Connectivity-liiketoimintaan, jossa autamme asiakkaitamme toimittamaan mobiiliverkon ja kiinteän verkon palveluita sekä varmistamaan niiden toimivuuden. Olemme mukana tietoliikenneverkkojen kaikissa elinkaaren vaiheissa vastaten kiinteiden ja langattomien tietoliikenneverkkojen suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta.

Tehtävänkuvaus

Työtehtäviisi kuuluu pääasialliseti tietoliikenneverkko- ja voimalaiterakentamiseen liittyvä suunnittelu ja kartoitus. Toimit myös kenttätoiminnan teknisenä tukena. 

Toivomme sinulta: 

  • tehtävään soveltuvaa sähkö- tai tietoliikennealan koulutusta  tai aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä
  • mobiiliverkkojen tuntemusta
  • vähintään B-ajokorttia 

Tehtävässä menestymistä edesauttaa: 

  • kokemus kuuluvuuskartoitusten tekemisestä
  • halu oppia ja kehittyä
  • asiakaslähtöisyys
  • oma-aloitteisuus

Otatko haasteen vastaan?

Tule luomaan kanssamme parhaita asiakaskokemuksia! 

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 15.8. mennessä osoitteessa https://enersense.fi/avoimet-tyopaikat/

Lisätietoja tehtävästä antaa 2.8. alkaen Jarmo Ravalt, puh. 050 487 3169

Enersense on puhtaasti kotimainen, kansainvälisesti toimiva, päästöttömän yhteiskunnan toteuttaja. Mahdollistamme monipuolisilla palveluillamme pohjoismaisten ja kansainvälisten teollisuus-, energia-, tietoliikenne- ja rakennusalan yhtiöiden menestymisen. Välitämme osaamista, tarjoamme kestäviä ratkaisuja ja varmistamme laadukkaan lopputuloksen asiakkaidemme eri mittaisiin projekteihin. Kestävämpää ja puhtaampaa tulevaisuutta rakentamassa meillä työskentelee 2400 enersenseläistä ja olemme operoineet noin 40 eri maassa. Vuoden 2019 pro forma liikevaihtomme oli 242 M€. Enersensen osake on listattu Helsingin pörssin Nasdaq –markkinapaikalle. www.enersense.com 

Jaa