Tietoliikenneasentaja, Joensuu

Hae paikkaa
Alue: Joensuu, Suomi
Hae viimeistään: 1.08.2021 (julkaistu: 5.07.2021)

Tule mukaan Enersensen ammattilaisten joukkoon! Haemme nyt työntekijää tietoliikenneasentajan tehtävään Joensuuhun.

Meillä Enersensessä olet arvostettu osaaja ja pääset työskentelemään monipuolisten ja mielekkäiden työtehtävien parissa osana rentoa työporukkaamme. Lupaamme tarjota sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme juuri sen tekevän työnteosta mukavaa, kehittävää ja palkitsevaa. Enersense-matkallesi tueksesi saat kannustavat, avuliaat ja osaavat kollegat. 

Enersense on rohkea joukko teollisuus-, energia-, rakennus- ja tietoliikennealan ammattilaisia, joiden visiona on rakentaa kestävää ja puhdasta tulevaisuutta. Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Connectivity-liiketoimintaan, jossa autamme asiakkaitamme toimittamaan mobiiliverkon ja kiinteän verkon palveluita, sekä varmistamaan niiden toimivuuden. Olemme mukana tietoliikenneverkkojen kaikissa elinkaaren vaiheissa vastaten kiinteiden ja langattomien tietoliikenneverkkojen suunnittelusta ja ylläpidosta.

Tehtävänkuvaus

Tietoliikenneasentajan tehtävässä osallistut monipuolisiin tietoliikenneverkkojen asennus ja asiakaspalvelutehtäviin, olet mukana asentamassa ja ylläpitämässä useiden operaattorien tietoverkkoja. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden edelleen kehittää osaamistasi niin kiinteän kuin mobiiliverkon töiden parissa. Tehtävänkuva voi sisältää mm. kuitu-, kupari- ja KTV-verkkoihin liittyviä viankorjaus- sekä ylläpitotehtäviä itsenäisesti tai osana tiimiä. Työtehtävät sijoittuvat pääasiassa Varkauden alueelle. Viankorjauksen vuoksi tehtävässä menestyminen edellyttää kuitenkin mahdollisuutta joustaa työajoissa ja liikkua myös mm. 013-alueella. 

Tehtävässä työskentelet Enersensen Joensuun yksikössä palvellen eri operaattoreita ja muita alan toimijoita.

Toivomme sinulta:

  • tietoliikenneasentajan tai sähköasentajan koulutusta sekä kokemusta vastaavista työtehtävistä
  • englannin kielen taitoa, suullinen ja kirjallinen (perustaso)
  • ajokortti (vähintään B)
  • turvasuojaajakortti-kelpoisuutta
  • hyvää perustietoteknistä osaamista.

Tehtävässä menestymistä edesauttaa: 

  • halu oppia ja kehittyä
  • asiakaslähtöisyys
  • oma-aloitteisuus
  • valmius päivystykseen ja varallaoloon
  • koet yrityksemme arvot omaksesi.

Otatko haasteen vastaan?

Tule luomaan kanssamme parhaita asiakaskokemuksia!

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 1.8.2021. mennessä osoitteessa https://enersense.fi/avoimet-tyopaikat/

Lisätietoja tehtävästä antaa Kati Rantanen, Manager, Installation and Maintenance, +358 50 443 7084, kati.rantanen@empower.fi

Enersense on puhtaasti kotimainen, kansainvälisesti toimiva, päästöttömän yhteiskunnan toteuttaja. Mahdollistamme monipuolisilla palveluillamme pohjoismaisten ja kansainvälisten teollisuus-, energia-, tietoliikenne- ja rakennusalan yhtiöiden menestymisen. Välitämme osaamista, tarjoamme kestäviä ratkaisuja ja varmistamme laadukkaan lopputuloksen asiakkaidemme eri mittaisiin projekteihin. Kestävämpää ja puhtaampaa tulevaisuutta rakentamassa meillä työskentelee 2 200 enersenseläistä ja operoimme noin 40 maassa. Vuoden 2020 pro forma liikevaihtomme oli noin 241 miljoonaa euroa. Enersensen osake noteerataan Nasdaq Helsingissä (ESENSE). www.enersense.com

Jaa