Tietoliikenneasentaja, Päijät-Häme

Hae paikkaa
Alue: Päijät-Häme
(julkaistu: 1.07.2021)

Tule mukaan Enersensen ammattilaisten joukkoon! Haemme nyt työntekijää tietoliikenneasentajan tehtävään Päijät-Hämeen alueelle.

Meillä Enersensessä pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa ja olet mukana asentamassa ja ylläpitämässä useiden operaattorien tietoverkkoja. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden edelleen kehittää osaamistasi niin kiinteän kuin mobiiliverkon töiden parissa.

Tehtävä sijoittuu Connectivity-liiketoimintaan, jossa autamme asiakkaitamme toimittamaan mobiiliverkon ja kiinteän verkon palveluita, sekä varmistamaan niiden toimivuuden. Olemme mukana tietoliikenneverkkojen kaikissa elinkaaren vaiheissa vastaten kiinteiden ja langattomien tietoliikenneverkkojen suunnittelusta ja ylläpidosta.

Tehtävänkuvaus

Tietoliikenneasentajan tehtävässä osallistut monipuolisiin tietoliikenneverkkojen asennus ja asiakaspalvelutehtäviin. Tehtävänkuva voi sisältää mm. kuitu-, kupari- ja KTV-verkkoihin liittyviä viankorjaus- sekä ylläpitotehtäviä itsenäisesti tai osana tiimiä. Työtehtävät sijoittuvat pääasiassa Päijät-Hämeen alueelle. Viankorjauksen vuoksi, tehtävässä menestyminen edellyttää kuitenkin mahdollisuutta joustaa työajoissa ja liikkua myös mm. Kymenlaakson alueella. Jos olet kiinnostunut mobiiliverkon työtehtävistä, siihenkin on mahdollisuus.

Tehtävässä työskentelet Enersensen Päijät-Hämeen yksikössä palvellen eri operaattoreita ja muita alan toimijoita.

Toivomme sinulta:

 • Tietoliikenneasentajan tai sähköasentajan koulutusta ja kokemusta vastaavista työtehtävistä
 • Englanninkielen taitoa, suullinen ja kirjallinen (perustaso)
 • Ajokortti (vähintään B)
 • Turvasuojaajakortti kelpoisuutta
 • Hyvää perustietoteknistä osaamista.

Tehtävässä menestymistä edesauttaa:

 • Luotettavuus, täsmällisyys ja joustavuus
 • Hyvä asiakaspalveluhenkisyys
 • Tulostavoitteellisuus
 • Hyvä paineensieto- ja ongelmaratkaisukyky
 • Reipas ja oma-aloitteinen asenne työhön ja uuden oppimiseen
 • Halu kehittää omaa osaamista ja kyky kiinnostuksen myötä, omaksua nopeastikin uusia laajoja asiakokonaisuuksia ja järjestelmiä.

Otatko haasteen vastaan?

Tule luomaan kanssamme parhaita asiakaskokemuksia!

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa https://enersense.com/tyopaikka/tietoliikenneasentaja-3089/

Lisätietoja tehtävästä: Manager, Installation and Maintenance, Connectivity Häme, Minna Karvonen puh. +358 44 425 4109

Enersense International Oyj on päästöttömien energiaratkaisujen toteuttaja, joka on vahvasti mukana tukemassa vallitsevaa energiamurrosta ja mahdollistamassa päästötöntä yhteiskuntaa. Enersense-konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli noin 144 miljoonaa euroa. Vuonna 2020 yhdistyneen Enersense-Empower-konsernin pro forma -liikevaihto vuonna 2020 oli noin 241 miljoonaa euroa. Yhtiö työllistää yhteensä noin 2 400 henkilöä, ja se toimii Suomessa ja kansainvälisesti noin 40 maassa. Enersensen osake noteerataan Nasdaq Helsingissä (ESENSE). Yhtiön verkkosivut löytyvät osoitteesta www.enersense.com.

Jaa