Tietoliikenneasentaja, Ylivieska

Hae paikkaa
Alue: Oulu, Suomi
Hae viimeistään: 15.08.2021 (julkaistu: 17.06.2021)

Tule mukaan Enersensen rohkeiden ammattilaisten joukkoon! Haemme nyt työntekijää tietoliikenneasentajan tehtävään Ylivieskan seudulle.

Meillä Enersensessä pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää.

Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Connectivity-liiketoimintaan, jossa autamme asiakkaitamme toimittamaan mobiiliverkon ja kiinteän verkon palveluita sekä varmistamaan niiden toimivuuden. Olemme mukana tietoliikenneverkkojen kaikissa elinkaaren vaiheissa vastaten kiinteiden ja langattomien tietoliikenneverkkojen suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta.

Tehtävänkuvaus

Työtehtäviisi kuuluu pääasiallisesti tietoliikenneverkkojen liittymä- ja laiteasennustyöt, sekä viankorjaustehtävät. Asiakastoimituksiin liittyvät asennukset sekä toimitettujen tuotteiden ylläpito ja viankorjaus. Tietoliikenneverkon laitteiden asennus, huolto, ylläpito ja viankorjaus, erilaisissa ympäristöissä esim.sähköasemat, rautatie ympäristö, mahd. mastot/korkeat paikat.

Tehtävässä työskentelet Empowerin Pohjois-Suomen alueella.

Toivomme sinulta: 

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta (tietoliikenneasentaja tai vastaava)
  • aikaisempaan kokemusta vastaavista tehtävistä
  • teknistä osaamista kenttätöissä ja pystyt itsenäiseen vastuulliseen työskentelyyn
  • vähintään B-ajokortti
  • valmius päivystykseen sekä varallaoloon.

Tehtävässä menestymistä edesauttaa:

  • oma-aloitteisuus ja joustavuus
  • halu ottaa asioista selvää ja kehittyä
  • hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä asiakaspalveluhenkisyys.

Otatko haasteen vastaan?

Tule luomaan kanssamme parhaita asiakaskokemuksia! 

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 15.08.2021 mennessä osoitteessa https://enersense.fi/avoimet-tyopaikat/

Lisätietoja tehtävästä antaa (28.6. – 9.7. tai 2.8 jälkeen) Manager, Installation and Maintenance, Heidi Paukkunen, heidi.paukkunen@empower.fi, puh. 044 425 4332.

Enersense on puhtaasti kotimainen, kansainvälisesti toimiva, päästöttömän yhteiskunnan toteuttaja. Mahdollistamme monipuolisilla palveluillamme pohjoismaisten ja kansainvälisten teollisuus-, energia-, tietoliikenne- ja rakennusalan yhtiöiden menestymisen. Välitämme osaamista, tarjoamme kestäviä ratkaisuja ja varmistamme laadukkaan lopputuloksen asiakkaidemme eri mittaisiin projekteihin. Kestävämpää ja puhtaampaa tulevaisuutta rakentamassa meillä työskentelee 2 200 enersenseläistä ja operoimme noin 40 maassa. Vuoden 2020 pro forma liikevaihtomme oli noin 241 miljoonaa euroa. Enersensen osake noteerataan Nasdaq Helsingissä (ESENSE).  www.enersense.com 

Jaa