Avoin työpaikkaToimitusvastaava (kesätyö)

Hae paikkaa
Alue: Varkaus, Finland
(julkaistu: 17.01.2023)

Haluatko olla mukana rakentamassa kestävämpää ja puhtaampaa tulevaisuutta? Liity dynaamiseen joukkoomme kesällä 2023!

Haemme ensi kesäksi toimitusvastaavaa Varkauteen. Meillä olet arvostettu osaaja ja pääset työskentelemään monipuolisten ja mielekkäiden työtehtävien parissa osana rentoa työporukkaamme. Lupaamme tarjota sinulle mukavan työympäristön, jossa sinua kohdellaan tasavertaisena työntekijänä. Enersense-matkallesi tueksesi saat kannustavat, avuliaat ja osaavat kollegat.

Päästöttömien energiaratkaisujen toteuttaja Enersense International Oyj on rohkea joukko teollisuus-, energia-, rakennus- ja tietoliikennealan ammattilaisia, joiden visiona on rakentaa kestävää ja puhdasta tulevaisuutta. Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Connectivity-liiketoimintaan, jossa autamme asiakkaitamme toimittamaan mobiiliverkon ja kiinteän verkon palveluita sekä varmistamaan niiden toimivuuden. Olemme mukana tietoliikenneverkkojen kaikissa elinkaaren vaiheissa vastaten kiinteiden ja langattomien tietoliikenneverkkojen suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2023 -kampanjassa.

Tehtävänkuvaus:

  • Toimitusvastaavana osallistut tukipalvelutiimin eri tehtäviin ja olet osa tiimiä, jonka tehtävänä on huolehtia kiinteiden ja langattomien tietoliikenneverkkojen rakentamiseen- ja ylläpitoon liittyvien töiden vastaanotosta sekä tilausprosessien eri vaiheisiin liittyvistä tehtävistä
  • Tehtäviin liittyy eri operaattoreita ja monia eri järjestelmiä
  • Kommunikointi eri sidosryhmien kanssa on keskeistä tässä tehtävässä

Toivomme sinulta:

  • Vähintään opistoasteen koulutusta ja/tai vastaavaa työkokemusta 
  • Hyviä tietoteknisiä taitoja sekä kykyä omaksua nopeasti uusia tietojärjestelmiä 
  • Kykyä työskennellä aktiivisesti osana tiimiä sekä hyviä kommunikointitaitoja suullisesti ja kirjallisesti

Tehtävässä menestymistä edesauttaa: 

  • Oma-aloitteisuus ja aktiivinen työote sekä tarkkuus ja rohkeus
  • Arvostamme sujuvaa englannin kielen sekä välttävää ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa

Otatko haasteen vastaan?

Hae meille kesätyöhön, jossa pääset kehittymään työskentelemällä mukavien ja haastavien työtehtävien parissa osana tsemppaavaa työyhteisöä!

Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Manager, Support Services and Dispatching Raija Tamio, puh. +358 400 014146.

Enersense International Oyj on päästöttömien energiaratkaisujen toteuttaja, joka on vahvasti mukana tukemassa vallitsevaa energiamurrosta ja mahdollistamassa päästötöntä yhteiskuntaa. Enersense-konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli noin 239 miljoonaa euroa. Yhtiö työllistää yhteensä noin 2 000 henkilöä, ja se toimii Suomessa ja kansainvälisesti noin 40 maassa. Enersensen osake noteerataan Nasdaq Helsingissä (ESENSE). Yhtiön verkkosivut löytyvät osoitteesta www.enersense.fi.

#summerjobs

Jaa