Toimitusvastaava, Varkaus

Hae paikkaa
Alue: Varkaus, Suomi
Hae viimeistään: 11.08.2021 (julkaistu: 27.07.2021)

Toimitusvastaava

Tule mukaan Enersensen rohkeiden ammattilaisten joukkoon! Haemme nyt työntekijää toimitusvastaavan tehtävään Varkauteen

Meillä Enersensessä pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää.

Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Connectivity-liiketoimintaan, jossa autamme asiakkaitamme toimittamaan mobiiliverkon ja kiinteän verkon palveluita sekä varmistamaan niiden toimivuuden. Olemme mukana tietoliikenneverkkojen kaikissa elinkaaren vaiheissa vastaten kiinteiden ja langattomien tietoliikenneverkkojen suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta.

Tehtävänkuvaus

Toimitusvastaavan-tehtävässä osallistut Tukipalvelutiimin erilaisiin tehtäviin ja olet osa tiimiä joka vastaa siitä, että tilaukset käsitellään asiakkaillemme antamamme palveluaika- ja laatuvaatimusten mukaisesti. Tehtävä sisältää usean eri operaattorin tilausten käsittelyä, seurantaa ja raportointia. Myös asiakaspalvelu ja sidosryhmäyhteistyö kuuluu olennaisesti tehtävään.

Tehtävä on määräaikainen kestäen 31.12.2021 asti.

Toivomme sinulta

  • Keskiasteen koulutusta ja/tai kokemusta alasta
  • Kykyä omaksua nopeasti uusia tietojärjestelmiä
  • Englannin kielen taitoa

Tehtävässä menestymistä edesauttaa

  • Hyvät asiakaskommunikointitaidot
  • Itsenäinen, joustava ja aktiivinen työote
  • Kehittymishalukkuus

Otatko haasteen vastaan?

Tule luomaan kanssamme parhaita asiakaskokemuksia! 

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 11.8. mennessä osoitteessa 

https://enersense.fi/avoimet-tyopaikat/

Lisätietoja tehtävästä antaa ma – pe  klo 9 -15 Manager Raija Tamio, puh. +358 400 014146, sähköposti raija.tamio@empower.fi

Enersense on puhtaasti kotimainen, kansainvälisesti toimiva, päästöttömän yhteiskunnan toteuttaja. Mahdollistamme monipuolisilla palveluillamme pohjoismaisten ja kansainvälisten teollisuus-, energia-, tietoliikenne- ja rakennusalan yhtiöiden menestymisen. Välitämme osaamista, tarjoamme kestäviä ratkaisuja ja varmistamme laadukkaan lopputuloksen asiakkaidemme eri mittaisiin projekteihin. Kestävämpää ja puhtaampaa tulevaisuutta rakentamassa meillä työskentelee 2400 enersenseläistä ja olemme operoineet noin 40 eri maassa. Vuoden 2019 pro forma liikevaihtomme oli 242 M€. Enersensen osake on listattu Helsingin pörssin First North –markkinapaikalle. www.enersense.com 

Jaa