Tuotannonohjaaja, Pirkkala

Hae paikkaa
Alue: Pirkkala, Suomi
Hae viimeistään: 31.08.2021 (julkaistu: 10.08.2021)

Tuotannonohjaaja, Pirkkala

Tule mukaan Enersensen rohkeiden ammattilaisten joukkoon! Haemme nyt työntekijää Tuotannonohjaajan tehtävään Pirkkalaan.

Meillä Enersensessä pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää.

Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Connectivity-liiketoimintaan, jossa autamme asiakkaitamme toimittamaan kiinteän verkon palveluita sekä varmistamaan niiden toimivuuden. Olemme mukana tietoliikenneverkkojen kaikissa elinkaaren vaiheissa vastaten kiinteiden ja langattomien tietoliikenneverkkojen suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta.

Tehtävänkuvaus
 
Tuotannonohjaajan työtehtäviisi kuuluu pääasiallisesti operaattoreiden verkkojen ja palveluiden projektinhallinta, työnjohto- ja suunnittelutehtävät. Osana työtehtäviä ovat resurssisuunnittelu sekä liiketaloudellisten tavoitteiden toteutumisen varmistaminen. Suunnittelutehtävät sisältävät pääasiassa televerkon suunnittelua sekä töiden aikataulutusta ja rakennuttamista. Toimit myös asentajien teknisenä tukena.

Tehtävässä työskentelet pääasiassa Enersensen Pirkanmaan alueella, palvellen eri operaattoreita ja muita alan toimijoita.

Toivomme sinulta:

  • tehtävään soveltuvaa sähkö- tai tietoliikennealan koulutusta tai aikaisempaa työkokemusta
  • teknistä osaamista televerkon kenttätöistä ja verkostotopologian tuntemusta
  • vähintään B-ajokorttia.

Tehtävässä menestymistä edesauttaa:

  • matkustusvalmius 
  • halu oppia ja kehittyä
  • asiakaslähtöisyys
  • oma-aloitteisuus.

Otatko haasteen vastaan?

Tule luomaan kanssamme parhaita asiakaskokemuksia!

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 31.8. mennessä osoitteessa https://enersense.com/fi/avoimet-tyopaikat/

Lisätietoja tehtävästä antaa Marko Hakkarainen, puh. 044 425 4405

Jaa