Avoin työpaikkaTyönjohtaja voimajohtoprojektien asennustoimintaan

Hae paikkaa
Alue: Projektit sijaitsevat ympäri suomea, Finland
(julkaistu: 25.01.2022)

Tule rakentamaan kanssamme älykästä yhteiskuntaa! Etsimme parhaillaan kahta työnjohtajaa voimajohtoprojektien asennustoimintaan, projektit sijaitsevat ympäri suomea. Olemme joustavia töiden aloituksen kanssa eli voit halutessasi aloittaa tehtävässä vaikka esimerkiksi vasta kesän jälkeen.

Meillä Enersensessä pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä. Voit olla jo alalla pidempään vaikuttanut konkari tai vasta valmistunut tulevaisuuden osaaja.Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää. Meillä olet arvostettu osaaja ja teet työtä, jolla todella on merkitystä – rakennamme yhdessä älykkäämpää yhteiskuntaa. 

Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Enersensen Power-liiketoimintaan, jossa autamme asiakkaitamme toteuttamaan energiamurrosta energiasektorin koko elinkaaren kattavilla palveluilla. Näihin kuuluvat voimansiirtoverkkojen ja sähköasemien sekä tuulivoimapuistojen suunnittelu, rakentaminen ja kunnossapito. Lisäksi liiketoiminta toimittaa ratkaisuja sähköisen liikenteen latausjärjestelmiin sekä sähkön varastointiin.

Työtehtävät ja vastuualueet: 

 • Pääasiallinen vastuualueesi on toimia voimajohtoprojektien asennustoiminnan työnjohtajana
 • Vastaat työmaan työsuoritteiden operatiivisesta toiminnasta, avustat työmaan raportoinnista ja vastaat omalta osaltasi työmaan turvallisuudesta
 • Halutessasi voit toimia myös HSEQ-valvojan tehtävässä tai ottaa osaa työnjohdollisiin tehtäviin
 • Toimipaikkanasi toimivat eri puolilla Suomea sijaitsevat voimajohtotyömaat. Voimajohtoprojektien lisäksi sinulla on mahdollisuus toimia vastaavissa tehtävissä myös kunnossapitoprojekteissa

Odotamme sinulta: 

 • Kokemusta Voimajohto rakentamisen työnjohdollisista/Kärkimies tehtävistä ja vastuista
 • Hyvää fyysistä kuntoa ja olet tottunut työskentelemään vaihtelevissa sääolosuhteissa 
 • Itseohjautuvuutta, organisointikykyä sekä hyviä neuvottelu- ja yhteistyötaitoja. 
 • Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta sujuvaa suomen ja tyydyttävää englannin kielen taitoa 

Tarjoamme sinulle: 

 • Kansainvälisen yrityksen kehittymis- ja uramahdollisuudet
 • Mukavan ja ammattitaitoisen porukan
 • Mahtavan näköalapaikan energiateollisuuteen päästöttömän energian parissa

Otatko haasteen vastaan?

Hae meille tehtävään, jossa pääset kantamaan vastuuta, näkemään työsi tulokset sekä kehittymään työskentelemällä vaihtelevien, monipuolisten ja välillä haastavienkin työtehtävien parissa osana tsemppaavaa työyhteisöä!

Lähetä hakemuksesi osoitteessa: https://enersense.com/position/tyonjohtaja-3292/
Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja sopivan henkilön löydyttyä täytämme position.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Toimialajohtaja Juhani Leino, puh. +358 40 641 7083.

Enersense International Oyj on päästöttömien energiaratkaisujen toteuttaja, joka on vahvasti mukana tukemassa vallitsevaa energiamurrosta ja mahdollistamassa päästötöntä yhteiskuntaa. Enersense-konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli noin 239 miljoonaa euroa. Yhtiö työllistää yhteensä noin 2 000 henkilöä, ja se toimii Suomessa ja kansainvälisesti noin 40 maassa. Enersensen osake noteerataan Nasdaq Helsingissä (ESENSE). Yhtiön verkkosivut löytyvät osoitteesta www.enersense.fi. *Power

#enersenserecruitment

Jaa