Avoin työpaikkaTyönjohtaja

Hae paikkaa
Alue: Rauma, Finland
(julkaistu: 9.11.2022)

Tule mukaan Enersensen rohkeiden ammattilaisten joukkoon! Haemme parhaillaan työnjohtajaa Raumalle.

Meillä Enersensessä pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää.

Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Smart Industry -liiketoimintaan, jossa autamme asiakkaitamme heidän tuotantolaitostensa käyttövarmuuden parantamisessa ja kunnossapidon tehostamisessa. Kehitämme digitaalisia ratkaisuja tuottavuuden parantamiseen, vastaamme asiakkaidensa tuotantolaitosten kokonaiskunnossapidosta ja käyttövarmuudesta sekä tuotamme resurssi- ja urakointipalveluita ja alihankintaketjun hallintapalveluita kotimaisten ja kansainvälisten teollisuushankkeiden tarpeisiin.

Tehtävät ja vastuualueet:

  • Toimia vastuullisena työnjohtajana varustelutuotannossa meriteollisuusprojektissa nimetyllä vastuualueella tai alueilla
  • Vastata oman alueensa työn turvallisuudesta, tehokkuudesta ja aikataulusta
  • Toimia esihenkilönä Enersense Works Oy:n työntekijöille 
  • Sitoutua Enersensen toimintatapoihin laadun, turvallisuuden ja johtamisen osalta

Vaatimukset:

  • Tehtävään soveltuva koulutus 
  • Kokemusta vastaavista työnjohtotehtävistä laivateollisuudessa 
  • Kokemusta esihenkilönä toimimisesta  
  • Työturvallisuuskortti
  • Englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito, suomen ja venäjän kielen taito katsotaan eduksi 

Otatko haasteen vastaan? Hae meille työhön, jossa pääset kehittymään työskentelemällä mukavien ja haastavien työtehtävien parissa osana tsemppaavaa työyhteisöä! 

Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Jonna Katavisto, Recruiter, +358 44 360 6783, jonna.katavisto@enersense.com

Enersense International Oyj on päästöttömien energiaratkaisujen toteuttaja, joka on vahvasti mukana tukemassa vallitsevaa energiamurrosta ja mahdollistamassa päästötöntä yhteiskuntaa. Enersense-konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli noin 239 miljoonaa euroa. Yhtiö työllistää yhteensä noin 2 000 henkilöä, ja se toimii Suomessa ja kansainvälisesti noin 40 maassa. Enersensen osake noteerataan Nasdaq Helsingissä (ESENSE). Yhtiön verkkosivut löytyvät osoitteesta www.enersense.fi. 

#enersenserecruitment

Jaa