Avoin työpaikkaVerkkotietoasiantuntija

Hae paikkaa
Alue: KUOPIO, Finland
(julkaistu: 22.09.2022)

Tule mukaan Enersensen rohkeiden ammattilaisten joukkoon! Haemme nyt tekijää verkkotietoasiantuntijan tehtävään ensisijaisesti Kuopion seudulle. 

Meillä Enersensessä pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää.

Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Connectivity-liiketoimintaan, jossa autamme asiakkaitamme toimittamaan mobiiliverkon ja kiinteän verkon palveluita sekä varmistamaan niiden toimivuuden. Olemme mukana tietoliikenneverkkojen kaikissa elinkaaren vaiheissa vastaten kiinteiden ja langattomien tietoliikenneverkkojen suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta.

Työtehtäviäsi tulevat olemaan: 

  • Tietoliikenneverkkojen rakentamis-, ylläpito- ja viankorjaustöiden eri vaiheisiin liittyvä verkon dokumentointi verkkotietojärjestelmiin, liittymien ja yhteyksien reitittäminen
  • Tiivis yhteistyö alueorganisaation ja sidosryhmien kanssa läpi Suomen sekä edellä mainittujen avustaminen verkkotietoihin ja -järjestelmiin liittyen 

Toivomme sinulta:

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta tai työkokemusta alalta (AMK tietoliikenne tai muu vastaava)
  • Sujuvaa viestintä- ja kielitaitoa (suomi, englanti)

Tehtävässä menestymistä edesauttaa:

  • Kehittävä, ratkaisukeskeinen ja aktiivinen työote
  • Rauhallisuus ja tarkkuus, sekä oman työn hyvä organisointikyky
  • Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä asiakaspalveluhenkisyys

Otatko haasteen vastaan? Tule luomaan kanssamme parhaita asiakaskokemuksia! 

Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jonna Katavisto, Recruiter, +358 44 360 6783, jonna.katavisto@enersense.com

Enersense International Oyj on päästöttömien energiaratkaisujen toteuttaja, joka on vahvasti mukana tukemassa vallitsevaa energiamurrosta ja mahdollistamassa päästötöntä yhteiskuntaa. Enersense-konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli noin 239 miljoonaa euroa. Yhtiö työllistää yhteensä noin 2 000 henkilöä, ja se toimii Suomessa ja kansainvälisesti noin 40 maassa. Enersensen osake noteerataan Nasdaq Helsingissä (ESENSE). Yhtiön verkkosivut löytyvät osoitteesta www.enersense.fi.

#enersenserecruitment

Jaa