Avoin työpaikkaViestinnän ja markkinoinnin asiantuntija

Hae paikkaa
Alue: Pori tai Helsinki, Finland
(julkaistu: 28.10.2021)

Oletko viestinnän ja markkinoinnin ammattilainen vailla uusia haasteita? Hallitsetko hyvin sosiaalisen median kanavat ja kykenenet tekemään vaikuttavaa LinkedIn ja Google-mainontaa? 

Haemme nyt Viestinnän ja markkinoinnin asiantuntijaa Enersensen Porin tai Helsingin toimipisteeseen.

Meillä Enersensessä pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää.

Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Enersensen viestintäorganisaatioon, Enersense on vahvasti mukana mahdollistamassa päästötöntä yhteiskuntaa toimimalla murroskauden suunnannäyttäjänä. Mahdollistamme monipuolisilla palveluillamme pohjoismaisten ja kansainvälisten teollisuus-, energia-, tietoliikenne ja rakennusalan yhtiöiden menestymisen. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme ensisijainen ja monipuolinen kumppani energia-alan murroksessa.

Työtehtävät ja vastuualueet: 

 • Osallistua erilaisiin viestinnän ja markkinoinnin tehtäviin
 • Sisältöjen tuottaminen eri kohderyhmien tarpeisiin (mm. rekrytointiviestintä ja työnantajamielikuva)
 • Sosiaalisen median päivittäminen ja näkyvyyden nosto markkinoinnin keinoin (LinkedIn ja Google)
 • Tarvittaessa tiedotteiden kirjoittaminen ja jakelu (Cision)
 • Yhtenä painopistealueena sisältömarkkinointi 
 • Sisällön tuottaminen kirjallisesti sekä videoiden kuvaaminen ja editointi (esimerkiksi DreamBroker-ohjelmalla) katsotaan eduksi
 • Still-kuvaamisen osaaminen katsotaan eduksi

Mitä odotamme sinulta?

 • Viestintä- ja/ tai markkinointialan koulutusta
 • Kokemusta viestinnästä ja/ tai markkinoinnista esim. yrityksissä ja viestintä/ markkinointitoimistoissa 
 • Can do asennetta, oma-aloitteisuutta ja uteliaisuutta 
 • Halua oppia uutta ja kehittyä tehtävässä
 • Suomen ja englannin kielen erinomainen osaaminen

Otatko haasteen vastaan? Tule luomaan kanssamme parhaita asiakaskokemuksia!

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa: https://enersense.com/position/viestinnan-ja-markkinoinnin-asiantuntija-3190/

Haethan työtehtävää heti sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Terhi Uusimäki, Talent Acquisition Specialist, +358 40 569 5300, terhi.uusimaki@enersense.com ja Tommi Manninen, SVP, Communications and Public Affairs, +358 400 437 515, tommi.manninen@enersense.com

Enersense International Oyj on päästöttömien energiaratkaisujen toteuttaja, joka on vahvasti mukana tukemassa vallitsevaa energiamurrosta ja mahdollistamassa päästötöntä yhteiskuntaa. Enersense-konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli noin 144 miljoonaa euroa. Vuonna 2020 yhdistyneen Enersense-Empower-konsernin pro forma -liikevaihto vuonna 2020 oli noin 241 miljoonaa euroa. Yhtiö työllistää yhteensä noin 2 400 henkilöä, ja se toimii Suomessa ja kansainvälisesti noin 40 maassa. Enersensen osake noteerataan Nasdaq Helsingissä (ESENSE). Yhtiön verkkosivut sijoittajille löytyvät osoitteesta www.enersense.com/sijoittajalle.

#enersenserecruitment

Jaa