Visuaalisen viestinnän asiantuntija

Hae paikkaa
Alue: Helsinki
(julkaistu: 1.07.2021)

Haemme nyt joukkoomme Visuaalisen viestinnän asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

Meillä Enersensessä pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää.

Visuaalisen viestinnän asiantuntijana vaikutat osana konsernimme viestintätiimiä osallistuen taloudellisten raporttien, yritysesitysten, somesisältöjen jne. visuaaliseen suunnitteluun ja käytännön taitto- ym. työhön.

Työtehtävät ja vastuualueet:

  • Taloudellisten raporttien taitto ja visualisointi (osavuosikatsaukset, vuosikertomus, vastuullisuusraportti jne.)
  • Myynti- ja markkinointimateriaalien visualisointi ja taitto
  • Erilaisten viestintämateriaalien visuaalinen työstäminen, esim. infografiikat

Vaatimukset:

  • Graafisen alan koulutus
  • Yleisten julkaisuohjelmien hyvä osaaminen, 0365-työkalut, Adobe InDesign, Photoshop, Illustrator, Cision, WordPress jne.
  • Oma-aloitteisuus ja huolellisuus sekä hyvä paineensietokyky
  • Aiempi työkokemus vuosikertomusprojekteista katsotaan eduksi
  • Kyky valokuvata ja videokuvata sekä editoida videoita (Dream Broker) katsotaan eduksi

Kielivaatimukset:

  • Sujuva englannin ja suomen kielen taito

Otatko haasteen vastaan? Tule luomaan kanssamme parhaita asiakaskokemuksia!

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa: https://enersense.fi/tyopaikka/visuaalisen-viestinnan-asiantuntija-3087/

Haethan työtehtävää heti sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tommi Manninen, Senior Vice President, Communications and Public Affairs, +358 400 437 515, tommi.manninen@enersense.com tai Terhi Uusimäki, Talent Acquisition Specialist, +358 40 569 5300, terhi.uusimaki@enersense.com

Enersense International Oyj on päästöttömien energiaratkaisujen toteuttaja, joka on vahvasti mukana tukemassa vallitsevaa energiamurrosta ja mahdollistamassa päästötöntä yhteiskuntaa. Enersense-konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli noin 144 miljoonaa euroa. Vuonna 2020 yhdistyneen Enersense-Empower-konsernin pro forma -liikevaihto vuonna 2020 oli noin 241 miljoonaa euroa. Yhtiö työllistää yhteensä noin 2 400 henkilöä, ja se toimii Suomessa ja kansainvälisesti noin 40 maassa. Enersensen osake noteerataan Nasdaq Helsingissä (ESENSE). Yhtiön verkkosivut löytyvät osoitteesta www.enersense.com.

Jaa