Avoin työpaikkaVoimalaitosalan ammattilaisia

Hae paikkaa
Alue: Pääkaupunkiseutu, Finland
(julkaistu: 29.12.2022)

Voimalaitosalan ammattilainen, etsitkö uusia uramahdollisuuksia? 

Haemme parhaillaan voimalaitosalan asiantuntijoita eri tasoisiin kunnossapidon työtehtäviin pääkaupunkiseudulle! Olet sitten asentaja, valvoja, operaattori tai projektipäällikkö, lähetä meille avoin hakemuksesi, ja olemme sinuun yhteydessä mikäli meillä olisi tarjota sinulle sopiva paikka.

Tarjoamme vuosien kokemuksella kiinnostavia ja joustavia uramahdollisuuksia kehittyvässä ja luovassa työympäristössä energiatuotannon alalla. Liittymällä joukkoomme, olet mukana mahdollistamassa päästötöntä yhteiskuntaa. Meillä Enersensessä pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä. 

Lähettämällä hakemuksesi luot samalla itsellesi työnhakijaprofiilin ja liityt työnhakijaverkostoomme. Täten me voimme tarjota sinulle sopivia ja kiinnostavia työmahdollisuuksia myös tulevaisuudessa.

Lisätietoja työmahdollisuuksistamme antaa Jonna Katavisto, Recruiter, +358 44 360 6783, jonna.katavisto@enersense.com

Enersense International Oyj on päästöttömien energiaratkaisujen toteuttaja, joka on vahvasti mukana tukemassa vallitsevaa energiamurrosta ja mahdollistamassa päästötöntä yhteiskuntaa. Enersense-konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli noin 239 miljoonaa euroa. Yhtiö työllistää yhteensä noin 2 000 henkilöä, ja se toimii Suomessa ja kansainvälisesti noin 40 maassa. Enersensen osake noteerataan Nasdaq Helsingissä (ESENSE). Yhtiön verkkosivut löytyvät osoitteesta www.enersense.fi. 

#enersenserecruitment

Jaa