Avoin työpaikkaVoimajohtoasentajia

Hae paikkaa
Alue: Pohjois-Pohjanmaan alue, Finland
(julkaistu: 17.08.2022)

Tule mukaan Enersensen rohkeiden ammattilaisten joukkoon! Haemme nyt joukkoomme voimajohtoasentajia vahvistamaan Power liiketoimintaamme liittyviä projekteja ympäri Suomen. Voit olla kokenut konkari tai uraasi aloitteleva sähkö- tai rakennustekniikan tulevaisuuden tekijä.

Meillä Enersensessä pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää.

Tehtävät ja vastuualueet:

  • Voimajohtoprojekteihin liittyvä asennustyö
  • Perustus, pylväskasaus ja johdintyöt
  • Pylväässä tehtävät johdintyöt

Toivomme sinulta:

  • Sähkö- tai rakennustekniikan perustutkinto ja/tai työn kautta hankittu riittävä kokemus
  • Työturvallisuuskortti, ensiapukortti, sähkötyöturvallisuuskortti ja mastotyöpätevyys katsotaan eduksi tässä tehtävässä
  • Matkustusvalmiutta
  • Tiimipelaaja asennetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn

Otatko haasteen vastaan?

Hae meille työhön, jossa pääset kehittymään työskentelemällä mukavien ja haastavien työtehtävien parissa osana tsemppaavaa työyhteisöä!

Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Karoliina Forss, Senior Recruiter, +358 40 191 6343, karoliina.forss@enersense.com

Enersense International Oyj on päästöttömien energiaratkaisujen toteuttaja, joka on vahvasti mukana tukemassa vallitsevaa energiamurrosta ja mahdollistamassa päästötöntä yhteiskuntaa. Enersense-konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli noin 239 miljoonaa euroa. Yhtiö työllistää yhteensä noin 2 000 henkilöä, ja se toimii Suomessa ja kansainvälisesti noin 40 maassa. Enersensen osake noteerataan Nasdaq Helsingissä (ESENSE). Yhtiön verkkosivut löytyvät osoitteesta www.enersense.fi. *asentaja

#enersenserecruitment

Jaa