Pörssitiedote|6.9.2021

Enersense International Oyj:n osakkeenomistajien nimitystoimikunta

Enersense International Oyj
Pörssitiedote6.9.2021klo 18.20

Enersense International Oyj:n varsinainen yhtiökokous päätti 19.3.2021 perustaa osakkeenomistajien nimitystoimikunnan. Nimitystoimikunta valmistelee ja esittelee varsinaiselle yhtiökokoukselle ja tarvittaessa ylimääräiselle yhtiökokoukselle vuosittain ehdotukset hallituksen jäsenten palkitsemisesta, lukumäärästä ja hallitukseen valittavista jäsenistä.

Nimitystoimikunta koostuu kolmesta jäsenestä, joista yhtiön kolme suurinta osakkeenomistajaa ovat kukin oikeutettuja nimeämään yhden jäsenen. Yhtiön hallituksen puheenjohtaja voi toimikunnan pyynnöstä toimia asiantuntijana nimitystoimikunnassa ilman jäsenyyttä tai äänioikeutta. Osakkeenomistajia edustavien jäsenten nimeämisoikeus on niillä kolmella osakkeenomistajalla, joiden osuus yhtiön kaikkien osakkeiden tuottamista äänistä on suurin Euroclear Finland Oy:n ylläpitämän osakasluettelon mukaan varsinaista yhtiökokousta edeltävän syyskuun ensimmäisenä arkipäivänä.

Enersense International Oyj:n osakkeenomistajien nimitystoimikuntaan on nimitetty:

  • Risto Takkala, MBÅ Invest Oy
  • Alexander Ehrnrooth, Nidoco AB
  • Kyösti Kakkonen, Joensuun Kauppa ja Kone Oy

Nyt valittu nimitystoimikunta toimittaa yhtiön hallitukselle ehdotuksensa vuoden 2022 varsinaiselle yhtiökokoukselle 31.1.2022 mennessä.

Jaa