Power

Autamme asiakkaitamme toteuttamaan energiamurrosta energiasektorin koko elinkaaren kattavilla palveluilla. Näihin kuuluvat voimansiirtoverkkojen ja sähköasemien sekä tuulivoimapuistojen suunnittelu, rakentaminen ja kunnossapito. Lisäksi liiketoiminta toimittaa ratkaisuja sähköisen liikenteen latausjärjestelmiin sekä sähkön varastointiin.

Kokonaisvaltaiset voimansiirtoverkkojen, sähköasemien ja tuulipuistojen sähköverkkojen suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut
Suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut

Kokonaisvaltaista suunnittelu- ja asiantuntijapalvelua

Enersense tarjoaa kokonaisvaltaista voimansiirtoverkkojen sekä sähköasemien ja tuulipuistojen sähköverkkojen suunnittelu- ja asiantuntijapalvelua.

Lue lisää
Sähköasemien, voimajohtojen ja tuulivoiman rakentamispalvelut avaimet käteen -projekteina
Rakentaminen

Sähköasemien, voimajohtojen ja tuulivoiman rakentamispalvelut yhdestä paikasta

Toteutamme asiakkaillemme täyden palvelun avaimet käteen -projekteja laadukkaasti, kustannustehokkaasti ja sovitussa aikataulussa vuosien kokemuksella.

Lue lisää
Luotettava sähköasemien, voimajohtojen ja tuulipuistojen kunnossapito
Kunnossapito ja käyttö

Luotettavaa sähköasemien, voimajohtojen ja tuulipuiston kunnossapitoa

Liiketoimintamme keskeisenä tehtävänä on auttaa asiakkaitamme varmistamaan ja parantamaan heidän tuotanto-omaisuutensa käyttövarmuutta ja kustannustehokkuutta.

Lue lisää
Tuulivoimapalvelut tuulipuiston käyttöönotosta ylläpitoon saakka

Tuulivoima

Enersensen tuulivoimapalvelut kattavat koko tuulipuiston elinkaaren vaiheet aina kehittämisestä rakentamiseen, käyttöön ja ylläpitoon saakka.

Lue lisää
Sähköautojen latausratkaisut taloyhtiöille ja yrityksille kiinteistökartoituksesta latausaseman asennukseen asti
Sähköisen liikenteen latausjärjestelmät

Sähköautojen latausratkaisumme

Tarjoamme sähköautojen latausratkaisut taloyhtiöille ja yrityksille kokonaisvaltaisena palveluna aina kiinteistökartoituksesta latausaseman asennukseen asti.

Lue lisää