Ennätyskorkea tilauskanta 415 miljoonaa euroa – maatuulivoiman hankeportfolio kasvoi 8000 MW:iin

Missio

Olemme keskeisesti mukana toteuttamassa energiamurrosta kannattavalla liiketoiminnalla.

Visio

Olemme merkittävä päästöttömän yhteiskunnan toteuttaja.

Liiketoiminta-alueet

Empower-yrityskaupan myötä muodostunut päästöttömien energiaratkaisujen toteuttaja Enersense vastaa muuttuvan yhteiskunnan energia-, rakennus- ja tietoliikennetarpeisiin ja -haasteisiin palvellen asiakkaitaan entistä laajemmalla palvelukokonaisuudella.

Palvelukokonaisuus on jaettu neljään eri raportoitavaan liiketoiminta-alueeseen: Power, Smart Industry, Connectivity ja International Operations.

Palvelut

Connectivity

Autamme asiakkaitamme toimittamaan mobiiliverkon ja kiinteän verkon palveluita sekä varmistamaan niiden toimivuuden. Olemme mukana tietoliikenneverkkojen kaikissa elinkaaren vaiheissa ja vastaamme kiinteiden ja langattomien tietoliikenneverkkojen suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta.

Lue lisää
Tyrinselkä windpower park
Palvelut

Power

Autamme asiakkaitamme toteuttamaan energiamurrosta energiasektorin koko elinkaaren kattavilla palveluilla. Näihin kuuluvat voimansiirtoverkkojen ja sähköasemien sekä tuulivoimapuistojen suunnittelu, rakentaminen ja kunnossapito. Lisäksi liiketoiminta toimittaa ratkaisuja sähköisen liikenteen latausjärjestelmiin sekä sähkön varastointiin.

Lue lisää
Tuotantolaitosten käyttövarmuuden parantamista ja kunnossapidon tehostamista
Palvelut

Smart Industry

Smart Industry -liiketoiminnassa autamme asiakkaidemme tuotantolaitosten käyttövarmuuden parantamisessa ja kunnossapidon tehostamisessa.

Lue lisää
Enersensen kansainväliset toiminnot Baltian maissa, Iso-Britanniassa, Saksassa ja Ranskassa
Palvelut

International Operations

International Operations -liiketoiminta kattaa Enersensen kansainväliset toiminnot Baltian maissa, Isossa-Britanniassa, Saksassa sekä Ranskassa.

Lue lisää