Lehdistötiedote|11.11.2021

Enersensen Jaakko Eskola Teknologiateollisuuden puheenjohtajaksi

Enersense International Oyj
Lehdistötiedote 11.11.2021 klo 18.00

Päästöttömien energiaratkaisujen toteuttajan Enersense International Oyj:n hallituksen puheenjohtaja Jaakko Eskola on valittu Teknologiateollisuus ry:n hallituksen puheenjohtajaksi vuodelle 2022.

Pidän erittäin tärkeänä kestävän kehityksen kautta syntyvää arvonlisää, ja lähden mielelläni viemään sitä eteenpäin yhdessä jäsenyritysten kanssa. Minua kiinnostavat kaikki ne teknologian mahdollisuudet, joita me toimialana voimme tuottaa globaalisti asiakkaille, ympäristölle ja koko ekosysteemille", Eskola sanoo.

Eskola on ollut Teknologiateollisuuden hallituksen jäsen vuosina 2014-2020. Lisäksi hän on muun muassa Cargotec Oyj:n hallituksen jäsen sekä Neles Oyj:n ja Suominen Oyj:n hallituksen puheenjohtaja. Wärtsilän toimitusjohtajana Eskola työskenteli vuosina 2015-2021.

Teknologiateollisuus ry on elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen vaikuttajaorganisaatio, joka edistää Suomen keskeisimmän vientialan kilpailukykyä ja toimintaedellytyksiä.Jäsenyrityksiä Teknologiateollisuudessa on noin 1 600 ja järjestö on sitoutunut Suomen hiilineutraaliustavoitteeseen vuonna 2035.

Jaa