Lehdistötiedote|17.2.2022

Kutsu Enersensen pääomamarkkinapäivään 3.5.2022

Enersense International Oyj
Lehdistötiedote 17.2.2022 klo 15.30

Päästöttömien energiaratkaisujen toteuttaja Enersense International Oyj järjestää osakkeenomistajille, sijoittajille, analyytikoille sekä pankkien ja median edustajille suunnatun pääomamarkkinapäivän 3.5.2022 klo 13-16. Tilaisuutta voi seurata suorana webcast-lähetyksenä: https://enersense.videosync.fi/2022-cmd.

Ajankohtaisista asioista yhtiön strategiaan, yritysjärjestelyihin, liiketoimintaan ja taloudelliseen kehitykseen liittyen ovat kertomassa toimitusjohtaja Jussi Holopainen, talousjohtaja Mikko Jaskari sekä liiketoimintajohtajat Juha Silvola, Jaakko Leivo ja Margus Veensalu. Puhujalista saattaa vielä täydentyä.

Tilaisuus on suomenkielinen ja keskusteluun on mahdollisuus osallistua esityslinkin kautta toimivan chatin välityksellä. Lähetyksen jälkeen tallenne tilaisuudesta jaetaan Enersensen verkkosivulle.

Tilaisuuteen Helsingin keskustassa, Sanomatalon Studio Elielissä voidaan tämän hetken arvion mukaan ottaa paikalle max. 40 henkilöä. Analyytikoille, institutionaalisille sijoittajille ja median edustajille tarkoitetut paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset pyydetään lähettämään: tommi.manninen@enersense.com.

Jaa