Pörssitiedote|28.3.2022

Sami Takila Enersensen lakiasiainjohtajaksi

Enersense International Oyj
Pörssitiedote 28.3.2022 klo 13.00

Sami Takila, 47, on nimitetty Enersense International Oyj:n uudeksi lakiasiainjohtajaksi sekä konsernin johtoryhmän jäseneksi 1.7.2022 alkaen.

Takila on toiminut aiemmin Basware Oyj:n lakiasiainjohtajana vuodesta 2010 alkaen. Hänellä on myös pitkä kansainvälinen kokemus erilaisista lakiasiaintehtävistä Nokia Oyj:ssä sekä Suomessa Asianajotoimisto Hannes Snellman Oy:ssä. Koulutukseltaan Takila on oikeustieteiden maisteri Turun yliopistosta ja MBA Henley Business Schoolista.

“Olen iloinen, että Sami Takila liittyy johtoryhmäämme, ja toivotan hänet tervetulleeksi Enersenseen. Samilla on vahva kokemus lakiasiainjohtajan tehtävistä pörssiyhtiössä. Hänen osaamisensa sopimusjuridiikasta, säännöksistä ja yrityskaupoista kansainvälisessä ympäristössä vahvistaa tiimiämme ja tukee matkaamme kohti vihreää siirtymää ja energiaomavaraisuutta”, toimitusjohtaja Jussi Holopainen toteaa.

”Enersensellä on tärkeä rooli energiamurroksessa, ja on erittäin mielenkiintoista päästä toimimaan uudella toimialalla. Odotan innolla, että voin olla mukana tukemassa Enersensen kasvutarinaa tiimini ja kollegoideni kanssa”, Sami Takila sanoo.

Jaa