Lehdistötiedote|19.11.2018

Enersense on allekirjoittanut ensimmäisen projektisopimuksensa Saksassa, työt käynnistyvät vielä tämän vuoden aikana

Enersense International Oyj
Lehdistötiedote 19.11.2018 klo 10.30

Enersense International Oyj on solminut ensimmäisen sopimuksen Saksaan, työ on laivalohkojen varustelutyötä. Tämä on yhtiön Suunnittelu ja tuotanto -liiketoiminta-alueen ensimmäinen projekti Saksassa. Projektin työt on suunniteltu aloitettavan tämän vuoden marraskuun aikana. Sopimuksen osapuolet ovat sopineet ettei sopimuksenasiakasosapuolta ja sisältöä julkisteta.

Enersensen toimitusjohtaja Jussi Holopainen kommentoi:

”Enersensen strategiana on laajentua uusille markkina-alueille eri liiketoiminta-alueidensa avulla. Olemme kartoittaneet aktiivisesti potentiaalista Saksan teollisuusmarkkinaa, muun muassa meriteollisuudessa näemme paljon mahdollisuuksia. Meriteollisuus on yksi meidän strategisista painopistetoimialoistamme. Tämä juuri solmittu sopimus on meille tärkeä, se on palkkio ahkerasta työstä uuden markkina-alueen etabloitumisen eteen. Meriteollisuuteen suunnatun liiketoiminnan käynnistimme viime vuonna ja strategiamme mukaisesti kasvamme sekä orgaanisesti että epäorgaanisesti.”

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Jussi Holopainen
Puhelin: 044 517 4543
Sähköposti: jussi.holopainen@enersense.com

Lyhyesti yhtiöstä

Enersense International Oyj on teollisuuden kilpailukyvyn kehittämiseen erikoistunut suomalainen listayhtiö. Enersensen tuotteet, palvelut ja toiminta on jaettu kolmeen liiketoiminta-alueeseen: Resurssit, Digitaaliset ratkaisut ja palvelut sekä Suunnittelu ja tuotanto. Vuonna 2017 yhtiön liikevaihto kasvoi noin 47 miljoonaan euroon. Enersensen palveluksessa oli vuoden 2017 aikana keskimäärin 662 henkilöä. Enersensen brändi ja henkilöstön kyky uudistaa toimintatapoja sekä hyödyntää digitaalista teknologiaa tunnetaan erityisesti teollisuuden suurissa rakennusprojekteissa Suomessa ja kansainvälisesti yli 30 maassa. Yhtiö listautui tämän vuoden huhtikuussa Nasdaq Helsinki First North -markkinapaikalle. Lisätietoja osoitteesta www.enersense.fi

Jaa