Yhtiötiedote|5.12.2018

Enersense tehostaa toimintaansa ja aloittaa yt-neuvottelut

Enersense International Oyj
Yhtiötiedote 5.12.2018 klo 15.00

Neuvottelut voivat johtaa enintään 12 henkilön vähentämiseen.

Enersense International Oyj (”Enersense”, ”Yhtiö”) tehostaa toimintaansa ja aloittaa yt-neuvottelut. Yhtiö tavoittelee noin puolen miljoonan euron vuotuisia säästöjä vuodelle 2019. Neuvottelut voivat johtaa enintään 12 henkilön vähentämiseen. Vähentämistarve kohdistuu Suomessa omissa toimistoissa työskentelevään hallintoyhtiöiden henkilökuntaan.

Tehostamistoimilla Enersense pyrkii vahvistamaan Yhtiön kannattavuutta. Yhtiön mukaan vuoden 2019 ensimmäisen puolivuotiskauden osalta Yhtiön kannattavuus vaatii organisaation sopeuttamistoimenpiteitä, koska Yhtiön toiminnan painopiste siirtyy osin asiakasprojektien myötä kotimaasta kansainvälisiin hankkeisiin.

Toimitusjohtaja Jussi Holopainen:

”Toimimme projektiohjatussa asiakaskentässä, jonka luonteeseen kuuluu projektien aloittamisen ja päättämisen syklisyys. Suunnitelmiemme mukaisesti esimerkiksi Olkiluoto 3 -hankkeen merkitys liiketoiminnallemme on vähentynyt ja samaan aikaan olemme saaneet käynnistettyä uusia korvaavia projekteja ulkomailla. Olemme onnistuneet hyvin työvoiman siirtämisessä Olkiluodosta uusiin hankkeisiin. Asiakasprojektien ajoitukset määrittävät resurssitarpeet. Nyt tarkoituksena on sopeuttaa hallinto-organisaatio vastaamaan tarvetta.”

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Jussi Holopainen
Puhelin: 044 517 4543
Sähköposti: jussi.holopainen@enersense.com

Hyväksytty neuvonantaja Alexander Corporate Finance Oy
Puhelin: 050 520 4098

Lyhyesti Yhtiöstä

Enersense International Oyj on teollisuuden kilpailukyvyn kehittämiseen erikoistunut suomalainen yhtiö, jonka juuret ja kotipaikka ovat Satakunnassa. Enersensen tuotteet, palvelut ja toiminta ovat jaettu kolmeen liiketoiminta-alueeseen: Resurssit, Digitaaliset ratkaisut ja palvelut sekä Suunnittelu ja tuotanto. Vuonna 2017 yhtiön liikevaihto kasvoi noin 47 miljoonaan euroon. Enersensen palveluksessa oli vuoden 2017 aikana keskimäärin 662 henkilöä. Enersensen brändi ja henkilöstön kyky uudistaa toimintatapoja sekä hyödyntää digitaalista teknologiaa tunnetaan erityisesti teollisuuden suurissa rakennusprojekteissa Suomessa ja kansainvälisesti yli 30 maassa. Sijoittajille suunnatut verkkosivut löytyvät osoitteesta www.enersense.fi/sijoittajat

Jaa