Lehdistötiedote|20.12.2019

Enersense on solminut Olkiluoto 3 -hanketta koskevia jatkosopimuksia

Enersense International Oyj
Lehdistötiedote 20.12.2019 klo 12.05

Enersense International Oyj on allekirjoittanut Olkiluoto 3 -ydinvoimalaan liittyen useamman miljoonan euron edestä jatkosopimuksia, jotka koskevat hankkeen resursseja aina vuoteen 2021 asti. 

”Olemme toimineet vuodesta 2005 alkaen mukana Olkiluoto 3 -hankkeessa ja työllistäneet kyseiseen projektiin jo tuhansia ammattilaisia. Nyt solmitut jatkosopimukset ovat tunnustusta siitä, että olemme todistaneet olevamme joustava ja luotettava kumppani yhdessä maailman haastavimmassa projektissa. Olkiluoto on meille tärkeä hanke, sillä sen avulla olemme vieneet erikoisosaamistamme myös ulkomaille vastaavanlaisiin teollisuuden suurhankkeisiin”, kertoo Enersense International Oyj:n toimitusjohtaja Jussi Holopainen.

Olkiluoto 3 on EPR-tyyppinen painevesilaitos, jossa on koeteltuun tekniikkaan perustuvaa modernia teknologiaa ja edistyksellisiä uusia turvallisuusominaisuuksia. Kyseessä on suuri kansainvälinen projekti, ja Olkiluoto 3 -työmaalla laitostoimittajan keskimääräinen työmaavahvuus oli vuoden 2018 lopulla noin 1 500 henkilöä. Työmaalla edellytetään tinkimätöntä turvallisuuskulttuuria.
 

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Jussi Holopainen
Puhelin: 044 517 4543
Sähköposti: jussi.holopainen@enersense.com

 

Lyhyesti Enersensestä:

Enersense International Oyj on teollisuuden kilpailukyvyn kehittämiseen erikoistunut suomalainen yhtiö, jonka juuret ja kotipaikka ovat Satakunnassa. Enersensen tuotteet, palvelut ja toiminta on jaettu kolmeen liiketoiminta-alueeseen: Resurssit, Digitaaliset ratkaisut ja palvelut sekä Suunnittelu ja tuotanto. Vuonna 2018 yhtiön liikevaihto oli 47,4 miljoonaa euroa. Enersensen palveluksessa oli vuoden 2018 aikana keskimäärin 727 henkilöä. Enersensen brändi ja henkilöstön kyky uudistaa toimintatapoja sekä hyödyntää digitaalista teknologiaa tunnetaan erityisesti teollisuuden suurissa rakennusprojekteissa Suomessa ja kansainvälisesti noin 40 maassa.Yhtiön verkkosivut löytyvät osoitteesta www.enersense.fi

Jaa