Lehdistötiedote|20.12.2019

Enersensen Ranskan tytäryhtiön toiminta ylittää vuodelle 2020 asetetut tavoitteet

Enersense International Oyj
Lehdistötiedote 20.12.2019 klo 5:50

Enersense International Oyj:n Ranskan tytäryhtiö, Enersense SAS, on solminut jatkosopimuksen projektille, josta yhtiö tiedotti 25.2.2019. Jatkosopimuksella varmistetaan Enersensen kyseisessä projektissa toteuttamien töiden jatkuminen koko vuoden 2020 ajan. Sopimuksen osapuolet ovat sopineet, ettei sopimuksen asiakasosapuolia tai sisältöjä julkisteta.

”Jatkosopimus on meille tärkeä. Odotukset yhtiömme Ranskan liiketoiminnalle ja sen kehittymiselle vuoden 2019 osalta olivat positiiviset ja toiminta kehittyy odotettuun suuntaan myös vuoden 2020 osalta. Sopimuksen myötä odotuksemme Ranskan liiketoiminnan tavoitteiden osalta ylittyy, mikä on vuoden 2019 lopulla erittäin myönteinen uutinen. Olemme tehneet töitä määrätietoisesti, jotta saavuttaisimme strategian mukaisen tavoitteemme laajentua uusille markkina-alueille kansainvälisesti ja nyt solmittu jatkosopimus on osoitus onnistumisestamme”, kertoo Enersense International Oyj:n toimitusjohtaja Jussi Holopainen.

 

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Jussi Holopainen
Puhelin: 044 517 4543
Sähköposti: jussi.holopainen@enersense.com

 

Lyhyesti Enersensestä:

Enersense International Oyj on teollisuuden kilpailukyvyn kehittämiseen erikoistunut suomalainen yhtiö, jonka juuret ja kotipaikka ovat Satakunnassa. Enersensen tuotteet, palvelut ja toiminta on jaettu kolmeen liiketoiminta-alueeseen: Resurssit, Digitaaliset ratkaisut ja palvelut sekä Suunnittelu ja tuotanto. Vuonna 2018 yhtiön liikevaihto oli 47,4 miljoonaa euroa. Enersensen palveluksessa oli vuoden 2018 aikana keskimäärin 727 henkilöä. Enersensen brändi ja henkilöstön kyky uudistaa toimintatapoja sekä hyödyntää digitaalista teknologiaa tunnetaan erityisesti teollisuuden suurissa rakennusprojekteissa Suomessa ja kansainvälisesti noin 40 maassa.Yhtiön verkkosivut löytyvät osoitteesta www.enersense.fi

Jaa