Lehdistötiedote|23.6.2022

Enersenselle jatkosopimus Elektrilevin sähköverkkojen huollosta Virossa

Enersense International Oyj
Lehdistötiedote 23.6.2022 klo 13.15

Päästöttömien energiaratkaisujen toteuttajan Enersense International Oyj:n International Operations -liiketoimintaan kuuluva virolainen tytäryhtiö Enersense AS on allekirjoittanut Enefit Connectin kanssa jatkosopimuksen koskien Viron suurimman verkko-operaattorin Elektrilevin sähköverkkojen huoltoa.

Kaksivuotiseen sopimukseen kuuluu sähkönjakeluverkkojen ylläpitoa ja vianetsintää Saaremaan ja Hiiumaan alueella, työt alkavat heinäkuussa 2022. Sopimuksen arvo on noin 6,4 miljoonaa euroa.

"Sopimus on meille tärkeä useasta syystä. Allekirjoitettu sopimus muun muassa vahvistaa asemaamme Baltian markkinassa ja tukee missiotamme päästöttömän yhteiskunnan luomisesta. Enefit on suurin asiakkaamme Virossa ja olemme tuottaneet heille palveluitamme samanlaisella sopimusperiaatteella jo yli kymmenen vuotta. On merkki onnistumisestamme, kun yhteistyömme saa jatkoa meille strategisesti tärkeässä hankkeessa", kertoo Enersense International Oyj:n International Operations -liiketoimintajohtaja Margus Veensalu.

Jaa