Yhtiötiedote|30.8.2019

Enersense uudelleen organisoi toimintaansa ja aloittaa yt-neuvottelut

Enersense International Oyj
Yhtiötiedote 30.08.2019 klo 11.55

Neuvottelut voivat johtaa enintään 10 henkilön vähentämiseen.

Enersense International Oyj uudelleen organisoi toimintaansa ja aloittaa yt-neuvottelut. Yhtiö tavoittelee noin yhden miljoonan euron vuotuisia säästöjä vuodelle 2020. Neuvottelut voivat johtaa enintään 10 henkilön vähentämiseen. Vähentämistarve kohdistuu Suomessa omissa toimistoissa työskentelevään hallintoyhtiöiden henkilökuntaan.

Enersensen toiminnan painopisteen siirtyminen kotimaasta kansainvälisiin hankkeisiin on jatkunut, joten yhtiön toiminta vaatii uudelleen organisointia. Lisäksi yhtiö tekee organisaatioon sopeuttamistoimenpiteitä kannattavuuden parantamiseksi. Nämä yt-neuvottelujen tuloksena syntyvät muutostoimenpiteet vaikuttavat Enersensen talouslukuihin vuonna 2020.

Toimitusjohtaja Jussi Holopainen:
“Asiakaskenttämme koostuu projekteista. Liiketoiminnallemme on ominaista projektien aloittamisen ja päättämisen syklisyys, nyt myös entistä enemmän maantieteellisyys. Optimoimme hallinto-organisaation rakenteen ja määrän vastaamaan tarpeita.”

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Jussi Holopainen
Puhelin: 044 517 4543
Sähköposti: jussi.holopainen@enersense.com

Hyväksytty neuvonantaja Alexander Corporate Finance Oy
Puhelin: 050 520 4098

Lyhyesti Yhtiöstä:

Enersense International Oyj on teollisuuden kilpailukyvyn kehittämiseen erikoistunut suomalainen yhtiö, jonka juuret ja kotipaikka ovat Satakunnassa. Enersensen tuotteet, palvelut ja toiminta on jaettu kolmeen liiketoiminta-alueeseen: Resurssit, Digitaaliset ratkaisut ja palvelut sekä Suunnittelu ja tuotanto. Vuonna 2018 yhtiön liikevaihto oli 47,4 miljoonaa euroa. Enersensen palveluksessa oli vuoden 2018 aikana keskimäärin 727 henkilöä. Enersensen brändi ja henkilöstön kyky uudistaa toimintatapoja sekä hyödyntää digitaalista teknologiaa tunnetaan erityisesti teollisuuden suurissa rakennusprojekteissa Suomessa ja kansainvälisesti noin 40 maassa. Sijoittajille suunnatut verkkosivut löytyvät osoitteesta www.enersense.fi/sijoittajat

Jaa