Yhtiötiedote|23.8.2019

Enersensen talousjohtaja vaihtuu

Enersense International Oyj 
Yhtiötiedote 23.8.2019 klo 15.00

Helmikuusta 2016 lähtien Enersensen talousjohtajana toiminut Hanna Hampunen siirtyy uuden työnantajan palvelukseen lokakuun alussa. 

Risto Takkala on nimitetty Enersense International Oyj:n uudeksi talousjohtajaksi. Enersense konsernin Chief Financial Officer -tehtävissä Takkala aloittaa 9. syyskuuta. Hänen valintaan vaikuttivat kokemus taloushallinnosta pörssiyhtiöissä ja Enersensen asiakastoimialatuntemus. Takkala siirtyy Enersenseen LeadDesk Oyj:n CFO-tehtävistä. Aiemmin Takkala on toiminut mm. talousjohtajana Neste Jacobs Oy:ssä vuosina 2009-2018, Neste Oil Oyj:ssä CFO-sijaisena vuonna 2009 ja Corporate Controller -tehtävissä 2005-2008 sekä Fortum Oyj:ssä Business Unit Controller- ja Vice President, Business Control -tehtävissä 2000-2004. 

Toimitusjohtaja Jussi Holopainen
”Kiitän Hannaa merkittävästä työpanoksesta Enersenselle. Hänen aikanaan yhtiö kasvoi, kansainvälistyi ja listautui Nasdaq Helsinki First Northiin. Lisäksi viime vuonna otimme Hannan johdolla kirjanpidon ja palkkahallinnon omaan hoitoomme liiketoimintamme luonteesta johtuen.

Meillä on tavoite jatkaa kasvua ja Risto Takkalan kokemus talousjohtamisesta on meille tärkeä osatekijä.”


Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Jussi Holopainen
Puhelin: 044 517 4543
Sähköposti: jussi.holopainen@enersense.com

Hyväksytty neuvonantaja Alexander Corporate Finance Oy
Puhelin: 050 520 4098

Lyhyesti Yhtiöstä:

Enersense International Oyj on teollisuuden kilpailukyvyn kehittämiseen erikoistunut suomalainen yhtiö, jonka juuret ja kotipaikka ovat Satakunnassa. Enersensen tuotteet, palvelut ja toiminta on jaettu kolmeen liiketoiminta-alueeseen: Resurssit, Digitaaliset ratkaisut ja palvelut sekä Suunnittelu ja tuotanto. Vuonna 2018 yhtiön liikevaihto oli 47,4 miljoonaa euroa. Enersensen palveluksessa oli vuoden 2018 aikana keskimäärin 727 henkilöä. Enersensen brändi ja henkilöstön kyky uudistaa toimintatapoja sekä hyödyntää digitaalista teknologiaa tunnetaan erityisesti teollisuuden suurissa rakennusprojekteissa Suomessa ja kansainvälisesti noin 40 maassa. Sijoittajille suunnatut verkkosivut löytyvät osoitteesta www.enersense.fi/sijoittajat

Jaa