Lehdistötiedote|29.9.2020

Enersensen Saksan tytäryhtiön ja Siemens Smart Infrastructuren ensimmäinen sopimus Saksassa

Enersense International Oyj
Lehdistötiedote 29.9.2020 klo 11.45

Päästöttömien energiaratkaisujen toteuttaja Enersense International Oyj:n Saksassa toimiva tytäryhtiö, Enersense GmbH, on allekirjoittanut sopimuksen Siemens Smart Infrastructuren kanssa. Sopimus koskee Baijerin osavaltiossa sijaitsevan Bayreuthin sairaalan uuden lämmitysjärjestelmän asennustöitä, ja se on ensimmäinen Enersensen ja Siemens Smart Infrastructuren välinen sopimus, joka toteutetaan Saksassa. Smart Infrastructure on osa Siemens-konsernia ja se on erikoistunut yhdistämään energiajärjestelmät ja rakennukset nykypäivän ihmisten sekä yhteiskunnan tarpeisiin.

Sopimuksen mukaiset työt ajoittuvat syksylle 2020.

"Tämä projekti on pilottihankkeemme Siemens Smart Infrastructuren kanssa ja toivomme pitkäkestoista yhteistyötä. Suomessa yhteistyömme Siemens Energyn kanssa on onnistunut hyvin ja on hienoa, että yhteistyömme saa jatkoa nyt myös muiden divisioonien kanssa. Toimintamme Saksassa on kasvanut suunnitelmamme mukaisesti ja kansainvälistymisemme etenee hyvin", kertoo Jussi Holopainen, Enersense International Oyj:n toimitusjohtaja.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Jussi Holopainen
Puhelin: 044 517 4543
Sähköposti: jussi.holopainen@enersense.com

Lyhyesti Yhtiöstä:
Enersense International Oyj on päästöttömien energiaratkaisujen toteuttaja, joka on vahvasti mukana tukemassa vallitsevaa energiamurrosta ja mahdollistamassa päästötöntä yhteiskuntaa. Enersense-Empower-konsernin pro forma -liikevaihto vuonna 2019 oli noin 213 miljoonaa euroa. Enersensen brändi ja henkilöstön kyky uudistaa toimintatapoja sekä hyödyntää digitaalista teknologiaa tunnetaan erityisesti teollisuuden suurissa rakennusprojekteissa Suomessa ja kansainvälisesti noin 40 maassa. Yhtiö työllistää yhteensä noin 2400 henkilöä. Yhtiön verkkosivut löytyvät osoitteesta www.enersense.fi

Jaa