Yhtiötiedote|23.8.2019

Enersenselle tytäryhtiö Iso-Britanniaan

Enersense International Oyj 
Yhtiötiedote 23.8.2019 klo 10.15

Enersense International Oyj on perustanut tytäryhtiön Iso-Britanniaan nimellä Enersense Ltd. Perustettu yhtiö on 100-prosenttisesti Enersensen omistama. Tämä toimenpide on osa Enersensen kansainvälistymisstrategiaa. 

Viime vuonna 2018 Enersense perusti tytäryhtiöt Saksaan, Ranskaan ja Turkkiin. Yhtiön liiketoiminnat ovat kehittyneet odotusten mukaisesti Saksassa ja Ranskassa. Turkissa odotetaan projektin käynnistymistä. 

Iso-Britanniaan perustetulla tytäryhtiöllä ei ole oleellista vaikutusta Enersensen tulokseen vuonna 2019.

Toimitusjohtaja Jussi Holopainen
“Ydinvoimalahanke Hinkley Point C arvioidaan työllistävän noin 25 000 henkilöä. Tällä hetkellä siellä on jo noin 4000 työntekijää. Tämä projekti meillä on tähtäimessä. Olemme hankkineet ydinvoima-alalta runsaasti asiantuntijaosaamista, luoneet kontaktiverkoston sekä kehittäneet digitaalisia ratkaisuja palvelemaan tällaisia suurhankkeita. Iso-Britanniassa edellisestä ydinvoimalan rakennusprojektista on kulunut jo yli 20 vuotta. Olemme asiantuntija- ja työvoimaoperaattori erityisesti energia-alalla, joten panostamme nyt osaamisemme tähän projektiin.”

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Jussi Holopainen
Puhelin: 044 517 4543
Sähköposti: jussi.holopainen@enersense.com

Hyväksytty neuvonantaja Alexander Corporate Finance Oy
Puhelin: 050 520 4098

Lyhyesti Yhtiöstä:

Enersense International Oyj on teollisuuden kilpailukyvyn kehittämiseen erikoistunut suomalainen yhtiö, jonka juuret ja kotipaikka ovat Satakunnassa. Enersensen tuotteet, palvelut ja toiminta on jaettu kolmeen liiketoiminta-alueeseen: Resurssit, Digitaaliset ratkaisut ja palvelut sekä Suunnittelu ja tuotanto. Vuonna 2018 yhtiön liikevaihto oli 47,4 miljoonaa euroa. Enersensen palveluksessa oli vuoden 2018 aikana keskimäärin 727 henkilöä. Enersensen brändi ja henkilöstön kyky uudistaa toimintatapoja sekä hyödyntää digitaalista teknologiaa tunnetaan erityisesti teollisuuden suurissa rakennusprojekteissa Suomessa ja kansainvälisesti noin 40 maassa. Sijoittajille suunnatut verkkosivut löytyvät osoitteesta www.enersense.fi/sijoittajat

Jaa