Lehdistötiedote, Sijoittajauutinen|23.5.2024

Enersenselle sopimus valokuituverkon rakentamisesta GlobalConnectille Helsingin metropolialueella

Enersense International Oyj
Sijoittajauutinen 23.05.2024 klo 14.45

Päästöttömien energiaratkaisujen toteuttaja Enersense ja GlobalConnect, joka on yksi Pohjoismaiden johtavista digitaalisen infrastruktuurin ja tietoliikennepalvelujen tarjoajista, ovat tehneet sopimuksen valokuituverkon rakentamisesta Helsingin metropolialueella. Sopimus kirjataan Enersensen Connectivity-liiketoiminta-alueen vuoden 2024 toisen vuosineljänneksen tilauskantaan.

Enersensen sopimus sisältää valokuitukaapeliverkoston runkoreittien suunnittelun, luvituksen, maarakennus-, tele- ja projektinjohtotyöt avaimet käteen -periaatteella.

”Olen innoissani tästä projektista. Valokuituverkon kasvattaminen vastaa erityisesti palvelinkeskusten lisääntyvään kysyntään. Se palvelee myös suomalaisia kotitalouksia sekä lisää kuntien ja yritysten kapasiteettia ja varmuutta niiden pyrkimyksissä jatkaa nopeaa digitalisaatiota”, sanoo GlobalConnect OY:n kuluttajaliiketoiminnan johtaja Helena Bergstrand.

”Olen erittäin iloinen, että GlobalConnect valitsi Enersensen kumppanikseen rakentamaan valokuituverkkoa Helsingin metropolialueelle ja pääsemme näin käynnistämään yhteistyön heidän kanssaan. Enersensellä on vahvaa näyttöä valokuituverkkojen rakentamishankkeista ja kiitämme GlobalConnectia luottamuksesta osaamistamme kohtaan", toteaa Enersensen Connectivity-liiketoiminta-alueen toimialajohtaja Miika Erola.

Lisätietoja:

Miika Erola, toimialajohtaja, Connectivity-liiketoiminta-alue
Puhelin: +358 40641 7041
Sähköposti: miika.erola@enersense.com

Mediayhteydenotot:

Tommi Manninen, viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja
Puhelin: +358 40 043 7515
Sähköposti: tommi.manninen@enersense.com

Jaa