Lehdistötiedote, Sijoittajauutinen|30.4.2024

Enersenselle sopimus Valoon valokuituverkon ylläpidosta Etelä-Suomen alueella

Enersense International Oyj
Sijoittajauutinen 30.4.2024 klo 10.45

Päästöttömien energiaratkaisujen toteuttaja Enersense ja suomalainen valokuituyhtiö Valoo Oy ovat tehneet sopimuksen valokuituverkon ylläpidosta. Kaksivuotinen sopimus sisältää Valoon valokuituverkon ylläpidon ja jälkirakentamisen Etelä-Suomen alueella ja se kirjataan Enersensen Connectivity-liiketoiminnan vuoden 2024 toisen vuosineljänneksen tilauskantaan. Yhteistyötä on mahdollista jatkaa kahdella kaksivuotisella optiolla.

”Valoon valokuituverkko on laajentunut viimeisen vuoden aikana yli 30 kaupunkiin tuoden valokuituteknologiaan perustuvan nopean ja pätkimättömän internetyhteyden yhä useampaan suomalaiskotiin. Työmme jatkuu edelleen ja Enersense on meille oikea kumppani ylläpitämään valokuituverkkoamme Etelä-Suomen alueella ja vastaamaan valokuituliittymien jälkirakentamisesta myös heille, jotka vielä pohtivat valokuidun tilaamista”, kertoo Valoon rakentamisesta vastaava johtaja Juha Kirmanen.

”Toimimme jo nyt Valoon kumppanina yhtiön valokuituverkon rakentamishankkeissa ja olemme iloisia, että yhteistyömme jatkuu verkon ylläpidossa ja jälkirakentamisessa myös laajemmin. Sopimus on selkeä osoitus osaamisestamme ja sen arvostamisesta sekä pitkäaikaisen yhteistyön hyödyistä asiakkaalle", toteaa Enersensen Connectivity-liiketoiminta-alueen toimialajohtaja Miika Erola.

Lisätietoja:

Miika Erola, toimialajohtaja, Connectivity-liiketoiminta-alue
Puhelin: +358 40641 7041
Sähköposti: miika.erola@enersense.com

Juha Kirmanen, johtaja, rakentaminen, Valoo
Puhelin: +358503161936
Sähköposti: juha.kirmanen@valoo.fi

Mediayhteydenotot:
Tommi Manninen, viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja
Puhelin: +358 40 043 7515
Sähköposti: tommi.manninen@enersense.com

Jaa