Lehdistötiedote|20.5.2021

Enersense ja saksalainen Bilfinger Engineering & Technologies GmbH sopimukseen uuteen ydinvoimaprojektiin liittyvästä tiedonhallinnan optimoinnista

Enersense International Oyj
Lehdistötiedote 20.5.2021 klo 16.30

Päästöttömien energiaratkaisujen toteuttaja Enersense International Oyj on sopinut Britanniassa sijaitsevaan ydinvoimaprojektiin liittyvästä tiedonhallinnan optimoinnista saksalaisen Bilfinger Engineering & Technologies GmbH:n kanssa. Kyseessä on Enersensen ensimmäinen sopimus kyseisessä ydinvoimaprojektissa.

Enersensen toimitusjohtaja Jussi Holopainen pitää yrityksen vankkaa kokemusta tiedonhallinnan optimoinnista olennaisena seikkana sopimuksen syntymiseen.

”Enersense on tehnyt yli vuosikymmenen ajan yhteistyötä Bilfinger Engineering & Technologies GmbH:n kanssa Olkiluoto 3 -projektissa. Nyt allekirjoitettu uutta ydinvoimaprojektia koskeva sopimus on jatkoa tälle pitkälle, hyvin sujuneelle yhteistyöllemme. Pitkäaikaisen asiakkaamme kanssa solmittu uusi sopimus osoittaa, että olemme vastuullinen kumppani ja osaamistamme arvostetaan”, Holopainen toteaa.

Tiedonhallinnan optimointi pitää sisällään henkilöstön tietojen, pätevyyksien, koulutusten ja dokumenttien hallinnan. ”Sen avulla varmistamme, että asiakas täyttää lain vaatimukset tässä uudessa ydinvoimaprojektissa kuten on avullamme Olkiluoto 3 -projektissa tehnyt”, Holopainen kertoo.

Uusi ydinvoimalaitos on Britannian suurin rakennusprojekti ja ensimmäinen uusi ydinvoimala, joka rakennetaan Britanniaan vuosikymmeniin.

”Nyt solmittu sopimus avaa meille mielenkiintoisia uusia liiketoimintamahdollisuuksia kyseisessä ydinvoimaprojektissa”, Holopainen sanoo.

Jaa