Yhtiötiedote|28.10.2020

Muutoksia Enersensen johtoryhmässä: Staff leasing -liiketoiminnalle uusi johtaja

Enersense International Oyj
Yhtiötiedote 28.10.2020 klo 18.00

Mika Linnamäki on nimitetty Enersense International Oyj:n Staff leasing -liiketoiminta-alueen liiketoimintajohtajaksi ja konsernin johtoryhmän jäseneksi 2.11.2020 alkaen. Mika seuraa liiketoimintajohtajana Joonas Palosaarta, joka jää pois johtoryhmästä 2.11.2020 ja jatkaa yhtiössä muissa tehtävissä.

Mika siirtyy uuteen tehtävään Enersense International Oyj:n projektimyyntijohtajan tehtävästä, jossa hän on vastannut resurssien ja asiantuntijapalveluiden myynnistä kotimaisiin ja ulkomaisiin projekteihin. Mikan vastuualueisiin on kuulunut mm. myynnin ja rekrytoinnin johtaminen, HSE-palvelut sekä resurssit.

“Haluan kiittää Joonasta hänen vahvasta panoksestaan yhtiössä ja Staff leasing -liiketoiminta-alueen kehittämisestä sen alusta alkaen”, sanoo toimitusjohtaja Jussi Holopainen. “On myös hienoa saada Mikan kaltainen ammattilainen jatkamaan työtä, sillä hänellä on vankka ja monipuolinen kokemus henkilöstöalalta eri yrityksistä ja tehtävistä jo vuodesta 2004 alkaen.”

“Otan uuden tehtävän ja paikan johtoryhmässä vastaan ylpeänä ja kiitollisena. Koen olevani etuoikeutettu päästessäni johtamaan henkilöstöpalvelu- ja resursointialan ammattilaisorganisaatiota sekä toimimaan avainroolissa uudessa Enersensessä”, sanoo Mika Linnamäki.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Jussi Holopainen
Puhelin: 044 517 4543
Sähköposti: jussi.holopainen@enersense.com

Hyväksytty neuvonantaja Alexander Corporate Finance Oy
Puhelin: 050 520 4098

Lyhyesti yhtiöstä:Enersense International Oyj on päästöttömien energiaratkaisujen toteuttaja, joka on vahvasti mukana tukemassa vallitsevaa energiamurrosta ja mahdollistamassa päästötöntä yhteiskuntaa. Enersense-Empower-konsernin pro forma -liikevaihto vuonna 2019 oli noin 213 miljoonaa euroa. Enersensen brändi ja henkilöstön kyky uudistaa toimintatapoja sekä hyödyntää digitaalista teknologiaa tunnetaan erityisesti teollisuuden suurissa rakennusprojekteissa Suomessa ja kansainvälisesti noin 40 maassa. Yhtiö työllistää yhteensä noin 2400 henkilöä. Sijoittajille suunnatut verkkosivut löytyvät osoitteesta www.enersense.fi/sijoittajat

Jaa