Yhtiötiedote|1.2.2021

Tommi Manninen nimitetty Enersensen viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtajaksi

Enersense International Oyj 
Yhtiötiedote 1.2.2021 klo 12.30

Tommi Manninen, 49, on nimitetty Enersense International Oyj:n viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtajaksi sekä konsernin johtoryhmän jäseneksi 1.2.2021 alkaen.

Manninen siirtyy päästöttömiä energiaratkaisuja toteuttavaan Enersense International Oyj:hin viestintätoimisto Kreabista, jossa hän on työskennellyt viimeiset viisi vuotta sisältöjohtajana. Aiemmin Manninen on työskennellyt 23 vuotta toimittajana ja tuottajana mm. MTV:n uutis- ja ajankohtaistoimituksessa, Kauppalehdessä, Helsingin Sanomissa ja Aamulehdessä. Koulutukseltaan Manninen on yhteiskuntatieteiden maisteri Tampereen yliopistosta.

“Saamme Tommista tiimiimme pitkän linjan viestintä- ja media-ammattilaisen, joka ymmärtää käynnissä olevaa energia- ja digimurrosta ja niiden vaikutuksia yritysten ja tavallisten ihmisten arkeen. Haluamme edistää päästöttömiä energiaratkaisuja ja kertoa niistä mahdollisimman selkeästi ja kiinnostavasti eri sidosryhmillemme”, toimitusjohtaja Jussi Holopainen sanoo.

Manninen iloitsee mahdollisuudesta päästä luomaan vuorovaikutusta eri tahojen kanssa, jotka parhaillaan suunnittelevat ja toteuttavat vähäpäästöisempää yhteiskuntaa.

“Matka kohti hiilineutraalisuutta vaatii paljon yhteistyötä ja toimivaa vuorovaikutusta eri toimijoiden kesken. Haluan yhdistää ja saada puhtaamman tulevaisuuden rakentajat saman pöydän ääreen, jotta muutos olisi mahdollista mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti. Ylipäätään aika harva vielä ymmärtää, millainen energiamurros on käynnissä. Suuri energiamurros vaatii keskustelua, jota jokainen ymmärtää”, Manninen toteaa.

Lisätietoja: 

Jussi Holopainen, CEO, Enersense International Oyj 
Puhelin: +358 44 517 4543 
Sähköposti: jussi.holopainen@enersense.com

Tommi Manninen, viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja 
Puhelin: +358 400 437 515 

Hyväksytty neuvonantaja Alexander Corporate Finance Oy 
Puhelin: 050 520 4098 

  

Lyhyesti yhtiöstä: 

Enersense International Oyj on päästöttömien energiaratkaisujen toteuttaja, joka on vahvasti mukana tukemassa vallitsevaa energiamurrosta ja mahdollistamassa päästötöntä yhteiskuntaa. Enersense-Empower-konsernin pro forma -liikevaihto vuonna 2019 oli noin 213 miljoonaa euroa. Enersensen brändi ja henkilöstön kyky uudistaa toimintatapoja sekä hyödyntää digitaalista teknologiaa tunnetaan erityisesti teollisuuden suurissa rakennusprojekteissa Suomessa ja kansainvälisesti noin 40 maassa. Yhtiö työllistää yhteensä noin 2400 henkilöä. Sijoittajille suunnatut verkkosivut löytyvät osoitteesta www.enersense.fi/sijoittajat

Jaa