Kokonaisvaltaiset suunnittelupalvelut

Tarjoamme suunnittelu- ja asiantuntijapalvelua osana avaimet käteen -toimitusprojektejamme sekä erillispalveluna.

Suunnittelumme lähtökohtana on kestävä elinkaari sekä laatu. Toteutamme suunnittelun aina verkon kokonaislaadun näkökulmasta.

Tarjoamme asiantuntevaa suunnitteluosaamista mobiiliverkkojen ja kiinteiden verkkojen rakentamiseen ja muutostöihin sekä laiterakentamiseen. Enersensen suunnittelun ja projektoinnin ammattilaiset hallitsevat useita eri teknologioita ja järjestelmiä. Toteutamme suunnittelua yksittäisistä kohteista aina valtakunnallisiin projekteihin.

Mobiiliverkkojen suunnittelu

Suunnittelemme mobiiliverkkoja eri tekniikoilla 2G-verkoista 5G-verkkoihin. Suunnittelutyö voidaan tehdä joko uudisrakentamista tai verkon muutostöitä ja modernisointeja varten. Mobiiliverkkojen suunnittelupalveluihin voidaan halutessa sisällyttää myös tukiasemien luvitus.

Kiinteiden verkkojen suunnittelu

Kiinteän verkon suunnittelupalvelut ovat pääosin kuituverkon suunnittelua joko uusien alueiden kuiduttamiseksi, vanhan kuparikaapeloinnin korvaamiseksi kuitukaapeloinnilla tai olemassa olevan kuituverkon modernisointeja ja muutostöitä varten. Suunnittelutyöt kattavat suunnittelutyön yksittäisistä kohteista aina valtakunnallisiin suunnitteluprojekteihin, joissa on useita kohteita ja/tai suunniteltavat alueet ovat laajoja.

Ota yhteyttä!

Mika Homi
Johtaja
Mobiiliverkot
Tomi Salonen
Johtaja
Kiinteän verkon palvelut
Miika Erola
Johtaja
Connectivity Operations