Ylläpitopalvelut vuosien kokemuksella

Tietoliikenneyhteyksien toimivuus, nopeus ja joustavuus ovat olennaisia päivittäisessä elämässämme ja edellytys innovaatioille ja uusille palveluille.

Huolehdimme asiakkaidemme yhteyksistä 24/7 varmistaen datapalveluiden erinomaisen toimitusvarmuuden. Kehitämme toimintamallejamme jatkuvasti parhaan asiakaskokemuksen varmistamiseksi ja panostamme vahvasti uutta teknologiaa hyödyntäviin digitaalisiin ratkaisuihin.

Enersensen ylläpito-organisaatio tarjoaa ennakoivan huollon palvelut, vuosihuollot sekä viankorjauspalvelut ympäri Suomen. Olemme kokenut ja joustava kumppani koko tietoliikenneverkon elinkaaren hallinnassa. Tietoverkon toimintavarmuudesta huolehtimisen lisäksi tarjoamme huolto- ja ylläpitopalveluja telematiikkaan.

Asiakkaitamme ovat pääasiassa teleoperaattorit, kiinteistöomistajat ja -sijoittajat, kaupungit ja kunnat.

Ennakoiva huolto varmistaa verkon toimitusvarmuuden

Ennakoimme vikatilanteita sekä kartoitamme ja aikataulutamme tietoliikenneinfran huoltotarpeet katkosten ennaltaehkäisemiseksi. Hyödynnämme data-analytiikkaa, minkä ansiosta saat asiakkaanamme reaaliaikaista tietoa verkon huoltotarpeista ja lisätietoa investointipäätöstesi tueksi.

Asiantuntijamme suunnittelevat ennakoivan huollon ohjelmat valtakunnallisesti sopimuksen mukaan aika- ja/tai tarveperusteisesti. Kuukausi- ja päiväkohtaiset suunnitelmat toteutamme paikallisesti alueorganisaatiossa joustavan ja tehokkaan toiminnan varmistamiseksi.

Viankorjauspalvelut 24/7

Toteutamme viankorjauspalvelut 24/7 luotettavasti ja ammattitaidolla verkkoihin, laitteisiin sekä telematiikkaan. Asiakkaanamme saat tietoa vika- ja ylläpitotöiden etenemisestä reaaliaikaisesti, kun ammattilaisemme raportoivat töiden etenemisestä suoraan kentältä.

Meillä on vuosikymmenen kokemus viankorjauspalveluista operaattoriasiakkaiden kuluttaja- ja yritysliittymistä, kupari- ja kuitukaapeliverkosta, kaapeli-TV-verkosta, runkoverkon laitteista sekä muille asiakkaille toteutetuista palveluista, kuten telematiikkaan liittyvästä ennakoivasta huollosta ja viankorjauksesta.

Ota yhteyttä!

Harri Huittinen
Johtaja
Asennus- ja ylläpitopalvelut
Jyrki Korhonen
Palvelupäällikkö
Ylläpitopalvelut