Sähköasemien, voimajohtojen ja tuulivoiman rakentamispalvelut yhdestä paikasta

Toteutamme asiakkaillemme täyden palvelun avaimet käteen -projekteja laadukkaasti, kustannustehokkaasti ja sovitussa aikataulussa vuosien kokemuksella.

Teemme verkkojen esi- ja toteutettavuusselvitykset, suunnittelemme toteutuksen ja ylläpidämme sekä sähköverkot että -asemat ammattitaidolla. Olemme myös vahvasti mukana tuulivoiman hankekehitys- ja rakentamisvaiheessa

Projektijohtamisemme malli mahdollistaa joustavan resurssien käytön hankkeiden toteutuksissa. Turvallisuuskulttuurimme keskeinen lähtökohta on, että kaikki pääsevät työpäivän päätteeksi terveenä kotiin.

Enersense Keski- ja pienjänniteverkot

Voimajohtojen rakentamispalvelut

Enersense-konsernilla on kymmenien vuosien kokemus voimajohtojen rakentamisesta. Toimimme vastuullisena kumppanina asiakkaidemme hankkeissa, aina pienistä kunnossapitoluonteisista projekteista laajoihin ja vaativiin projekteihin. Kattava kokemuksemme voimajohtojen rakentamisesta ja toimiva kansainvälinen kumppaniverkostomme mahdollistaa laadukkaan rakentamisen ja optimaalisen materiaalihankinnan.

Sähköasemien rakentamispalvelut

110kV – 400 kV järjestelmien suunnittelu- ja asiantuntijaosaamisemme yhdessä kokeneen projektihenkilöstön kanssa luovat erinomaisen perustan sähköasemien rakentamiseen liittyviin palveluihimme ja tukevat juuri asiakkaan tarpeisiin sopivan ratkaisun toimittamista. Toimituksemme kattaa sähköaseman avaimet käteen -projektitoimituksen, aina suunnittelusta käyttöönottoon.

Uudishankkeiden lisäksi meillä on vahvaa näyttöä laajoista ja vaativista sähköasemien modernisointihankkeista, joissa uutta teknologiaa ja järjestelmiä liitetään olemassa olevaan toimivaan kokonaisuuteen.

Asiakkaitamme ovat verkkoyhtiöt, kantaverkkoyhtiö sekä tuulipuistojen omistajat ja teollisuus.

Tuulipuistojen rakentamispalvelut

Olemme yksi Suomen johtavista tuulipuistojen rakentajista. Vastaamme puiston infran kokonaisvaltaisesta rakentamisesta, joka kattaa mm. puiston sisäiset tiet ja nostoalueet, voimaloiden perustukset, sisäisen sähkö- ja tiedonsiirtoverkon ja tuulipuiston vaatiman sähköaseman rakentamisen.

Lisää tuulipuistojen rakentamispalveluistamme löydät Tuulivoima-sivultamme.

Ota yhteyttä!

Pekka Pitkämö
Myyntijohtaja
Tuuli- ja aurinkovoima
Maija Isoaho
Toimialajohtaja
Tuuli- ja aurinkovoima
Joni Parkkinen
Toimialajohtaja
Siirtoverkot