Lehdistötiedote|9.5.2023

Enersense ja Scanfil yhteistyöhön suurteholatauslaitteiden kokoonpanossa

Enersense International Oyj
Lehdistötiedote 9.5.2023 klo 11.50

Sähköisen liikenteen suurteholatauslaitteita valmistava Enersense Charging Oy ja elektroniikkateollisuuden valmistuskumppani Scanfil Oyj ovat aloittaneet yhteistyön Enersensen uusien suurteholatauslaitteiden valmistuksessa.

Enersensen uusi suurteholatauslaite mahdollistaa yksittäisen latauslaitteen lataustehon kasvattamisen aiemmasta 30 kilowatista 160:een kilowattiin. Ensimmäiset suuritehoiset pikalatauskentät Enersense toimittaa Ruotsiin kevään aikana.

”Yhteistyö Scanfilin kanssa on lähtenyt todella hienosti käyntiin. Scanfilillä on pitkäaikaista ja vahvaa kokemusta elektroniikkalaitteiden kokoonpanosta ja uskon, että tämä yhteistyö tarjoaa meillekin oivat kasvun mahdollisuudet. Pystymme nyt nostamaan nopeastikin tuotantomääriämme asiakkaidemme tarpeiden mukaan”, toteaa Enersensen sähköisen liikenteen latausratkaisujen johtaja Topias Koskela.

Suurteholatausasemat valmistetaan Scanfilin Sievin tehtaalla ja toimitetaan suoraan loppuasiakkaalle paikalla asennettavaksi.

”Enersensen kanssa yhteistyö on toiminut erinomaisesti. Yhteistyössä asiakkaan kanssa saimme markkinoille alle kuukaudessa valmiin tuotteen, kun yleensä vastaavanlaisissa projekteissa saattaa kestää jopa neljä kuukautta. Kummassakin yhtiössä vallitsee startup-henki, jota kuvaa nopeus ja ratkaisulähtöisyys. Isona globaalina toimijana pystymme tukemaan Enersenseä sen kasvupolulla nyt ja tulevaisuudessa”, kertoo Scanfilin Sievin tehtaan myyntipäällikkö Jussi Mökkönen.

Lisätietoja:

Topias Koskela, johtaja, sähköisen liikenteen latausratkaisut
Puhelin: +358 50 401 7294
Sähköposti: topias.koskela@enersense.com

Mediayhteydenotot:

Tommi Manninen, viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja
Puhelin: +358 40 0437515
Sähköposti: tommi.manninen@enersense.com

Jaa