Lehdistötiedote|4.1.2024

Enersense jatkaa Aidonin yhteistyökumppanina Helenin kaukolämpömittarointisopimuksessa

Enersense International Oyj
Lehdistötiedote 4.1.2024 klo 10.50

Päästöttömien energiaratkaisujen toteuttajan Enersensen Smart Industry -liiketoiminta-alue ja Aidon ovat sopineet yhteistyön jatkumisesta Helenin kaukolämmön ja kaukojäähdytyksen mittaus- ja etäluentapalveluita koskevan sopimuksen toteutuksessa. Uusi 5-vuotinen sopimuskausi astuu voimaan 1.1.2024 alkaen.

Enersense vastaa sopimukseen kuuluvien Helenin mittauslaitteiden asennus-, huolto-, korjaus- ja ylläpitotoiminnoista kentällä. Lisäksi sopimukseen sisältyy mittareiden varastointipalvelut sekä huollot, tarkastukset ja kalibroinnit laboratorio-olosuhteissa.

”Uusittu sopimus tuo jatkoa pitkäaikaiselle yhteistyöllemme Aidonin (ent. Enerim) ja Helenin kanssa kaukolämpömittauksen palvelukokonaisuudessa. Enersense on uusitun sopimuksen myötä jatkossakin merkittävin palvelutoimittaja pääkaupunkiseudun kaukolämmön mittarointipalveluissa. Kiitokset sopimusosapuolille luottamuksesta ja kaukolämmön mittarointiyksikkömme henkilöstölle työpanoksesta sopimuksen mahdollistamiseksi”, kommentoi Smart Services -liiketoiminnan johtaja Jari Simola.

Lisätietoja:

Jari Simola, liiketoimintajohtaja, Smart Services
Puhelin: +358 44 4252452
Sähköposti: jari.simola@enersense.com

Mediayhteydenotot:
Tommi Manninen, viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja
Puhelin: +358 40 043 7515
Sähköposti: tommi.manninen@enersense.com

Jaa