Lehdistötiedote, Sijoittajauutinen|22.8.2023

Enersense on solminut 25 miljoonan euron jatkosopimuksen Telia Finlandin kanssa

Enersense International Oyj
Sijoittajauutinen 22.8.2023 klo 13.10

Päästöttömien energiaratkaisujen toteuttaja Enersense ja Telia Finland ovat allekirjoittaneet yhden vuoden jatkosopimuksen tietoliikenneverkon kenttäpalveluiden tuottamisesta.

Sopimuksen arvo on 25 miljoonaa euroa. Sopimus kirjataan Enersensen Connectivity-liiketoiminta-alueen vuoden 2023 kolmannen vuosineljänneksen tilauskantaan.

Sopimus pitää sisällään mobiiliverkon ja kiinteän verkon rakentamispalvelut, asiakastoimitus- ja viankorjauspalveluita sekä ennakoivan huollon palveluita Suomessa. Sopimus on jatkoa yhtiöiden pitkään jatkuneelle yhteistyölle ja sen sisältö vastaa laajuudeltaan yhtiöiden aikaisempaa kenttäpalveluiden puitesopimusta. Uusi sopimuskausi alkaa 1.4.2024.

"Yhteistyö Telian kanssa on meille erittäin tärkeä asia. Jatkosopimus kattaa lähes kaikki tarjoamamme palvelut ja on laajuudeltaan yksi suurimmista Connectivityssä. Olemme iloisia siitä, että voimme jatkaa yhteistä kehitystyötä, jossa näemme merkittävää potentiaalia koko alan palveluiden tuottamiseen tulevaisuudessa. Haluan kiittää sekä Teliaa että omaa henkilökuntaamme laadukkaasta ja eteenpäin katsovasta työstä”, toteaa Connectivity-liiketoiminta-alueen toimialajohtaja Miika Erola.

ENERSENSE INTERNATIONAL OYJ
Tommi Manninen
Viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja

Lisätietoja:

Miika Erola, toimialajohtaja, Connectivity-liiketoiminta-alue
Puhelin: +358 40641 7041
Sähköposti: miika.erola@enersense.com

Mediayhteydenotot:
Tommi Manninen, viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja
Puhelin: +358 40 043 7515
Sähköposti: tommi.manninen@enersense.com

Jaa