Pörssitiedote|6.9.2023

Korjaus pörssitiedotteeseen: Enersense International Oyj:n osakkeenomistajien nimitystoimikunnan kokoonpano

Enersense International Oyj
Pörssitiedote 6.9.2023 klo 16.45

Enersense korjaa tänään klo 14.15 julkaistua pörssitiedotetta osakkeenomistajien nimitystoimikunnan kokoonpanosta. Pörssitiedotteessa Verman Holdingin edustajan nimi oli väärin. Korjattu tiedote kokonaisuudessaan alla:

Enersense International Oyj:n yhtiökokouksen päätöksen mukaisesti osakkeenomistajia edustavien jäsenten nimeämisoikeus on niillä kolmella osakkeenomistajalla, joiden osuus yhtiön kaikkien osakkeiden tuottamista äänistä on suurin Euroclear Finland Oy:n ylläpitämän osakasluettelon mukaan varsinaista yhtiökokousta edeltävän syyskuun ensimmäisenä arkipäivänä. Yhtiön hallituksen puheenjohtaja voi toimikunnan pyynnöstä toimia asiantuntijana nimitystoimikunnassa ilman jäsenyyttä tai äänioikeutta.

Enersense International Oyj:n osakkeenomistajien nimitystoimikuntaan on 1.9.2023 mukaisen omistustilanteen perusteella nimitetty kolmen suurimman osakkeenomistajan edustajina:

Alexander Ehrnrooth, Nidoco

Marjo Miettinen, Ensto Invest

Janne Vertanen, Verman Holding.

Enersense International Oyj:n nimitystoimikunnan tehtävänä on vuosittain valmistella ja esitellä varsinaiselle yhtiökokoukselle ja tarvittaessa ylimääräiselle yhtiökokoukselle ehdotukset

* hallituksen jäsenten palkitsemisesta

* hallituksen jäsenten lukumäärästä, sekä

* valittavista hallituksen jäsenistä.

Nyt valittu nimitystoimikunta toimittaa yhtiön hallitukselle ehdotuksensa vuoden 2024 varsinaiselle yhtiökokoukselle 31.1.2024 mennessä.

ENERSENSE INTERNATIONAL OYJ
Tommi Manninen
Viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja

Lisätietoja: 

Tommi Manninen, viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja 
Puhelin: +358 40 043 7515 
Sähköposti: tommi.manninen@enersense.com

JAKELU:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.enersense.fi

Jaa