Avainlippu – osoitus sitoutumisesta huippuosaamiseen

Me Enersense Chargingissa olemme ylpeitä siitä, että tuotteillemme on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu. Me ajattelemme että sillä on pelkkää logoa syvällisempi merkitys. Liiketoimintamme kansainvälistyessä tuntuu erityisen merkitykselliseltä tuoda esiin juuriamme suomalaisena korkean teknologian ja designin tuottajana.

Avainlippu voidaan myöntää vain tuotteelle, joka on valmistettu Suomessa. Lisäksi yli 50 % tuotteen omakustannehinnasta on luotava Suomessa. Tämä sisältää kaikki kustannukset, jotka liittyvät tuotteen valmistamisen arvoketjuun.

Suomi on jo pitkään yhdistetty tiiviisti korkeaan teknologiaan, muotoiluun, laatuun sekä kestävyyteen, koko tuotteen arvoketjua ja elinkaarta ajatellen. Näistä arvoista me Enersense Chargingissa haluamme pitää kiinni ja kehittää eteenpäin. Tämä on vahva lupaus nykyisille ja tuleville kumppaneillemme ja asiakkaillemme; lupaus näiden arvojen toteuttamisesta myös käytännössä.

Suomessa syntyneenä yhtiönä pidämme tärkeänä edistää myös suomalaisen yhteiskunnan hyvinvointia investoimalla, työllistämällä, vaalimalla huippuosaamista ja viemällä suomalaisia innovaatioita maailmalle.

Kasvustrategiamme mukaisesti olemme laajenemassa kansainvälisille markkinoille. Avainlippu mahdollistaa tuotteidemme alkuperän viestimisen yksinkertaisella ja mieleenpainuvalla tavalla. Suomalainen alkuperä viestii korkeaa laatua latauslaitteen suunnittelussa ja kokoonpanossa kaikkialla maailmassa.

Juha Kouhi, sähköisen liikenteen latausratkaisujen myyntipäällikkö

Jaa