Enersense ja VEM aloittavat yhteistyön

VEM motors Finland Oy ja päästöttömien energiaratkaisujen toteuttaja Enersense International Oyj ovat solmineet VEM-sähkömoottoreiden huoltoa ja jälleenmyyntiä koskevan sopimuksen. Toukokuussa 2022 allekirjoitetun sopimuksen mukaan Enersense toimii VEM-moottoreiden valtuutettuna huoltokumppanina ja tuotteiden jälleenmyyjänä.

Sähkömoottoreiden, vaihteiden ja taajuusmuuttajien myynti-, huolto- ja kunnossapitoketju Team VEM kasvaa uuden kumppanin myötä kahdeksalla toimipisteellä. Huoltotoiminta on keskittynyt Lappeenrantaan.

VEM motors Finland Oy:n myyntijohtaja Sampsa Rutanen on tyytyväinen, että ketjuun saadaan mukaan Enersense, jolla on pitkä historia ja osaamista etenkin VEM Sachsenwerkin megaluokan moottorien huollosta ja myynnistä.

Enersense IN Oy:n Smart Services –liiketoiminnan johtaja Jari Simola on myös tyytyväinen solmittuun sopimukseen: ”Palvelutoiminta perustuu yhteistyöhön ja toisiaan täydentäviin kumppanuuksiin. Enersensen vahva asema sähkömoottoreiden ja –generaattoreiden luotettavana huoltokumppanina ja myös moottoreiden jälleenmyyjänä vahvistuu entisestään VEM:n kanssa tehdyn sopimuksen myötä.”

Yrityksistä:

ENERSENSE
Enersense International Oyj on päästöttömien energiaratkaisujen toteuttaja, joka on vahvasti mukana tukemassa vallitsevaa energiamurrosta ja mahdollistamassa päästötöntä yhteiskuntaa. Enersense-konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli noin 239 miljoonaa euroa. Yhtiö työllistää yhteensä noin 2 000 henkilöä, ja se toimii Suomessa ja kansainvälisesti noin 40 maassa. Enersensen osake noteerataan Nasdaq Helsingissä (ESENSE). Yhtiön verkkosivut sijoittajille löytyvät osoitteesta www.enersense.com/sijoittajalle.

VEM MOTORS FINLAND
VEM motors Finland on saksalaisen sähkömoottorivalmistajan VEM motorsin tytäryhtiö, joka toimii Skandinavian ja Baltian alueilla varastoivana sähkökäyttöjen asiantuntijana. Kattava Team VEM –jälleenmyynti- ja huoltoverkosto auttaa teollisuuden sähkökäyttötarpeissa paikallisella tasolla.

Jaa